macio117 03.12.06, 17:11 Witam, Słyszę w obydwu uszach szum i on jest wręcz przeraźliwy podczas zasypiania i to mam już od kilku lat:( Co mam zrobić? Laryngolog powiedział, że mam to urojone ale to chyba ona sama jest urojona:P Pomocy............ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j2334 Re: Słyszę szum:( 03.12.06, 18:47 Szumy w uszach ,to niestety ostatnoi czesta przypadlosc.przyczyny sa rozne.Proponuje jednak zmienic laryngologa.Koniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
macio117 Re: Słyszę szum:( 04.12.06, 12:36 Woskowanie?? Ale jak? Ze świecy czy jak;p Odpowiedz Link Zgłoś
j2334 Re: Słyszę szum:( 04.12.06, 14:15 Przypadkiem nie probuj sam sobie robic woskowania uszu.Tym zajmuja sie specjalisci od medycyny naturalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
macio117 Re: Słyszę szum:( 04.12.06, 14:16 Acha... A gdybym ja bym sam to zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
j2334 Re: Słyszę szum:( 04.12.06, 14:44 to sobie tylko mozesz zaszkodzic.Prosze ,nie probuj tego sam.Zorirntuj sie lepiej ,czy w Twojej miejscowosci nie ma tego typu specjalistow.Zwykle oglaszaja sie w gazetach lokalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
macio117 Re: Słyszę szum:( 04.12.06, 16:00 Hehe patrze na to co tu piszę i widzę: - Radzicie mi abym ja złożył wizytę u Lekarza naturalnego czyli Znachora - Ma on mi coś woskiem zrobić... Tylko szkoda, że mieszkam na wsi:( Odpowiedz Link Zgłoś
j2334 Re: Słyszę szum:( 04.12.06, 16:08 Ja Cie nie rozumie. Pytasz o woskowanie/ to ci odpowiadam. Powinienes na samym poczatku zaznaczyc ,ze nie masz takich mozliwosci ,zeby tak poprostu dostac sie do lekarza. Myslales ,ze poprzez to forum ktos Ci wyleczy szumy w uszach? Odpowiedz Link Zgłoś
green_land Re: Słyszę szum:( 04.12.06, 18:52 Parę lat temu traktowano to trochę jak szarlatanerię, ale w końcu uznano. Podobnie jak z homeopatią, meridianami, akupunkturą itd. Zorientuj się, poszukaj, chocby w necie.Też mieszkam na wsi, ale przecież w okolicy jest chyba jakies miasto? No to szybko, do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś