darsana 03.12.06, 19:37 Czy ktoś wie ile może kosztować odczytanie badania EKG , ponieważ nikt nie może mi odczytać, muszę czekać kilka miesięcy, żeby lekarz mi odczytał. Proszę kogoś o odpowiedż. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eciepecie8 Re: Badanie 03.12.06, 19:40 To u kogo robilas, jak nie u lekarza kardiologa? Odpowiedz Link Zgłoś
j2334 Re: Badanie 03.12.06, 19:47 Jezeli robilas ekg,to chyba jakis lekarz Ci je zlecil? No bo w jakim celu je robilas? Idz poprostu do niego z wynikiem.ajezeli tak sobie sama zlecilas ,to idz do lekarza pierwszego kontaktu,tez Ci odczyta.Po co masz placic? Odpowiedz Link Zgłoś
darsana Re: Badanie 03.12.06, 20:02 Dostałam skierowanie do kardiologa i z tym badaniem ekg, mam iść do niego. Ale ile mam czekać na odczytanie ? Do kardiologa, żeby się dostać muszę czekać kilka miesięćy i dlatego chciałam się dowiedzieć ile kosztuje taki odczyt badania. Odpowiedz Link Zgłoś
eciepecie8 Re: Badanie 03.12.06, 20:03 ale gdzie chcesz odczytywać? chodzi ci o prywatną wizytę? Odpowiedz Link Zgłoś
j2334 Re: Badanie 03.12.06, 20:28 Jezeli masz isc z tym wynikiem do kardiologa ,to nie musisz miec opisu,on sam sobie ten wynik zinterpretuje. Odpowiedz Link Zgłoś