Dodaj do ulubionych

Zwolnienie

05.12.06, 16:47
jak można załatwić zwolnienie z wf-u na cały rok? co może byc przyczyna?
dodam, że chodzę do 1 klasy liceum
Obserwuj wątek
    • zaba_pelagia Re: Zwolnienie 05.12.06, 16:53
      Wysoki wzrost nie jest powodem do rezygnacji z wf, a forum Zdrowie nie jest
      miejscem do zachęcania do unikania zdrowej aktywności fizycznej.
      • agucha1712 Re: Zwolnienie 05.12.06, 17:03
        dla mnie jak najbardziej jest, nienawidzę wf-u. jeśli nie dostanę zwolnienia to
        będę po prostu uciekać z tych lekcji.
        to gdzie mam ten post umieścic?
    • fraaszka Re: Zwolnienie 05.12.06, 17:45
      masz coraz lepsze pomysły
      ale i tak jest pocieszające -że zaczynasz myśleć z perspektywą
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=53254346&a=53259457
      • agucha1712 Re: Zwolnienie 05.12.06, 19:25
        zakładam , że jeszcze pożyję ten rok czy dwa, bo jak na razie brakuje mi
        odwagi ,żeby się zabić, jest to cholernie trudne.
        • joannaagata Re: Zwolnienie 06.12.06, 17:07
          ja miałam zwolnienie z wf bo miałam alergie i sie dusiłam, ale złamanie
          obojczyka to nawet dwa lata zwolnienia;-) Rozumiem Cię bo też nienawidziłam wf-u...
          • teletombola1 Re: Zwolnienie 06.12.06, 17:13
            Ludzie jak można nienawidzieć w-fu? Nigdy tego nie zrozumię. Ja te lekcje po
            prostu kochałam! Brakuje mi ich teraz w życiu dorosłym :-(
            • la_veuve_noire Re: Zwolnienie 06.12.06, 17:57
              Ja nienawidziłam. Byłam chora, kiedy miałam iść na tę beznadziejną lekcję.
              Wf z moją nauczycielką to było "macie i grajcie" oraz dwutakt i rzuty piłką
              lekarską. Przez 9 lat (od czwartej klasy podstawówki do końca liceum), w kółko
              to samo. Nikt mi nie wmówi, że miało to cudowny wpływ na mój rozwój fizyczny.

Sport polubiłam i zaczęłam uprawiać dopiero kiedy odwaliłam ostatni w swoim
              życiu wf na studiach. Do tej pory pamiętam ten piękny dzień.

PS
              Nie rozumiem, jak można pisać "zrozumię". Powinno być więcej lekcji języka
              polskiego, zdecydowanie.
              • teletombola1 Re: Zwolnienie 06.12.06, 21:17
                bo ja wolałam lekcje w-fu niż języka polskiego ;-)
                • grzehuu Re: Zwolnienie 06.12.06, 22:14
                  ja też nie nawidze wf , przez gimnazjum , mam praktyczni ten sam problem co
                  ty , jestem w klasie biol-chem i chlopakow jest u nas 8 a cwiczy 4 , mam
                  lączone z inną klasą ( strasznie głupią ) i ich jest ponad 15 :/ Do tego
                  dochodzi sala z malymi wymiarami i piłka nożna = żerznia na sali. Odrazu ci
                  mowie ze lekarz ci nie da tak poprostu zwolnienia bo:
                  a) nie ma podstaw
                  b) szkoły pozniej to sprawdzają :/

Gdyby wf wygladal tak ze wybieram sobie to co chce cwiczyc i p[rzychodze o
                  odpowiendiej godzinie , nie bylo by problemu :/
                  • joannaagata Re: Zwolnienie 07.12.06, 08:29
                    Ja nie lubiłam a wręcz nienawidziłam wf-u bo zawsze trafiałam na głupie baby, w
                    podstawówce, wuefista się do nas dobierał i w ogóle było do dupy. Ci którzy tego
                    nie rozumieją, niech przypomną sobie jak nienawidzili chemii, albo matematyki,
                    albo historii, bo zawsze były głupie nauczycielki albo coś tam. To dokładnie ta
                    sama historia tyle że z innym przedmiotem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka