opierzona 22.12.06, 12:03 Czy ktoś spotkał się na jakiejś stornie www z raportem lekarzy odnośnie działania ALVEO? Dziekuje za odpowiedz. O. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
repair Re: Pytanie odnośnie ALVEO 22.12.06, 20:05 Cześć opierzony. Nie a z 5 minut szukałem. Więkość stron z googla ma alveo lub akuna w adresie. Tych nawet nie otwieram. Na Medline oczywiście nie ma nic. R Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Pytanie odnośnie ALVEO 22.12.06, 23:40 repair napisał: > Nie a z 5 minut szukałem. Więkość stron z googla ma alveo lub akuna w adresie. > Tych nawet nie otwieram. Na Medline oczywiście nie ma nic. Ja też szukałem i znajdowałem same reklamówki. Ale nasz dyżurny akwizytor pisał o badaniach UW nad Alveo. Czekam właśnie aby mi jakieś konkretne dane przesłał. Przecież chyba nie wciskał mi kitu ? ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
are.1 Re: Pytanie odnośnie ALVEO 24.12.06, 18:10 > Nie a z 5 minut szukałem. Więkość stron z googla ma alveo lub akuna w adresie. > Tych nawet nie otwieram. Na Medline oczywiście nie ma nic. Hm... Pozwolisz, ze bede czesto podawal link do tego postu? Spameriada od tych ziolek sie nie ucieszy i to jest wystarczajacy powod :-) POZDR Odpowiedz Link Zgłoś