talencja 29.12.06, 15:04 chcialabym zasiegnac opini osob ktore jadly metypred, jak sie po nim czuly?ja jem go od 1,5 miesiaca.na poczatku bylo w miare dobrze. teraz strasznie bola i puchna mi kolana,mam gorszy nastroj.pewnie to przez sterdydy :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagoda85 Re: metypred, skutki uboczne 29.12.06, 15:25 Brałam to przez 2 tygodnie, jak mi zaatakowało rogówkę na tle reumatycznym i miałam duże bóle stawów. Przytyłam 4 kg. Czułam się dobrze, ale po jakimś czasie dolegliwości typu bóle stawów wróciły. Odpowiedz Link Zgłoś
talencja Re: metypred, skutki uboczne 29.12.06, 18:34 ja to biore juz poltora miesiaca, na szczescie z dniem 1 stycznia mam odstawic bo ide na kroplowy do szpitala (sterydy). tez na poczatlu wmiare sie czulam, ale od pewnego czasu spac nie moge , mecze sie i wogole.co do prztycia to ja schudlam 5 kilo wiec w druga strone co mnie dziwi troche. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda85 Re: metypred, skutki uboczne 29.12.06, 20:41 A to ciekawe, może każdy organizm reaguje inaczej. Zazwyczaj po sterydach rośnie masa ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
talencja Re: metypred w tabletkach itp.skutki uboczne 30.12.06, 11:45 roznie ludzie reaguja. w szpitalu poznalam koiete ktora zawsze po sterydach chudnie.wszyscy niby maja apetyt na slodkie a mnie odrzucalo od niego. jedynie co zauwazylam z tych ubocznych to to ze małe włoski na twazry przy skroniach zaczely rosnac i troche ja by mi sie zaokraglily ramiona a brzuch i nogi chude jak nigyd. ale na psychike zaczely mi wchodzic chyba. dobrze ze wvzoraj ostatnia tabletka.ktos przyjmowal moze metypred z kroplowkach?ja po kroplowkach chyba lepiej sie czulam niz po tabletkach. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Metypred 27.02.15, 11:51 Ja jestem otyły (94/170), ale po metypredzie straciłem na wadze 5 kg w 3 tygodnie. Moja żona jest chudzielcem (44/162), ale jedną z przyczyn jej chudości był encorton, który przed laty zażywała w tarkcie reumatoidalnego zapalenia mięśnia sercowego. Odpowiedz Link Zgłoś