Dodaj do ulubionych

metypred, skutki uboczne

29.12.06, 15:04
chcialabym zasiegnac opini osob ktore jadly metypred, jak sie po nim czuly?ja
jem go od 1,5 miesiaca.na poczatku bylo w miare dobrze. teraz strasznie bola
i puchna mi kolana,mam gorszy nastroj.pewnie to przez sterdydy :(
Obserwuj wątek
    • jagoda85 Re: metypred, skutki uboczne 29.12.06, 15:25
      Brałam to przez 2 tygodnie, jak mi zaatakowało rogówkę na tle reumatycznym i
      miałam duże bóle stawów. Przytyłam 4 kg. Czułam się dobrze, ale po jakimś
      czasie dolegliwości typu bóle stawów wróciły.
      • talencja Re: metypred, skutki uboczne 29.12.06, 18:34
        ja to biore juz poltora miesiaca, na szczescie z dniem 1 stycznia mam odstawic
        bo ide na kroplowy do szpitala (sterydy). tez na poczatlu wmiare sie czulam,
        ale od pewnego czasu spac nie moge , mecze sie i wogole.co do prztycia to ja
        schudlam 5 kilo wiec w druga strone co mnie dziwi troche.
        • jagoda85 Re: metypred, skutki uboczne 29.12.06, 20:41
          A to ciekawe, może każdy organizm reaguje inaczej. Zazwyczaj po sterydach
          rośnie masa ciała.
          • talencja Re: metypred w tabletkach itp.skutki uboczne 30.12.06, 11:45
            roznie ludzie reaguja. w szpitalu poznalam koiete ktora zawsze po sterydach
            chudnie.wszyscy niby maja apetyt na slodkie a mnie odrzucalo od niego. jedynie
            co zauwazylam z tych ubocznych to to ze małe włoski na twazry przy skroniach
            zaczely rosnac i troche ja by mi sie zaokraglily ramiona a brzuch i nogi chude
            jak nigyd. ale na psychike zaczely mi wchodzic chyba. dobrze ze wvzoraj
            ostatnia tabletka.ktos przyjmowal moze metypred z kroplowkach?ja po kroplowkach
            chyba lepiej sie czulam niz po tabletkach.
    • pantanal Metypred 27.02.15, 11:51
      Ja jestem otyły (94/170), ale po metypredzie straciłem na wadze 5 kg w 3 tygodnie. Moja żona jest chudzielcem (44/162), ale jedną z przyczyn jej chudości był encorton, który przed laty zażywała w tarkcie reumatoidalnego zapalenia mięśnia sercowego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka