anka8008 dokłądnie-też to mam 02.03.07, 20:55 jak tylko sie zdenerwuję to od jakiegoś czasu mniekłuje i to ie koniecznie serce a taki nerwoból bo raz niżej raz wyżej raz z boku a raz nad 2 piersią,czasem zakłuje dłużej i mocniej...piję sobiemelisę i przechodzi...ale radziłabym nie lekceważyć bo może być coraz gorzej i skończyc się na poważnych lekach-ja mam ostatnio strasznie nerwowe życie,ale walczę z tym jak mogę,a takiobjaw,że przy każdym zdenerwowaniu mnie kłuje , nie rokuje dobrze,wi,ęc trzeba chyba wyluzować i robić wszystko żeby się cieszyć,nie przejmować tym,na co nie mamy wpływu Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
isabelchen Re: dokłądnie-też to mam 02.03.07, 21:15 a ja właśnie staram się odstawić chemię, leczę nerwicę lękową, nigdy takich objawów sercowych nie miałam, no popatrz! Odpowiedz Link Zgłoś
isabelchen Re: melisa to przecież zioła,przerzuć się na nią 02.03.07, 21:30 dokładnie! dzięki! pozdroofki Odpowiedz Link Zgłoś
monia0074 Re: melisa to przecież zioła,przerzuć się na nią 03.03.07, 19:32 Też mam takie kłucia, nawet mnie to martwiło bo były coraz częściej i mocniej..ale jakiego lekarza bym sie nie pytała, zawsze na hasło "kłucie" mówił że to nic poważnego. Odpowiedz Link Zgłoś