Dodaj do ulubionych

biale grudki na twarzy

IP: 157.25.122.* 08.05.03, 01:56
dużo ludzi takie ma, wyglądają jak zwykle ropne pryszczyki (białe), ale nie
da się ich wycisnać, sa twarde w środku, są na stałe (nie schodza), ale
brzydko wyglądaja na policzku (właśnie trądzikowato).
Co to jest, czy mozna jakos usunać? Przez jakiś czas się z tym bawiłam
(probując wycisnać) i zostalo podrażnienie, czy to niebezpieczne jak
ruszanie pieprzyków?
Obserwuj wątek
    • Gość: monika Re: biale grudki na twarzy IP: *.client.attbi.com 08.05.03, 05:11
      To o czym piszesz to kaszaki.Mozna je wyluskiwac igla.Z tego co wiem i nawet
      jesli sie je wyluska one sie pojawia znowu.
    • Gość: Ania Re: biale grudki na twarzy IP: 212.244.155.* 08.05.03, 07:59
      Ostatnio poruszyłam ten temat u mojej kosmetyczki, bo taki problem ma mój mąż.
      Poleciła mi na to pić naftę spożywczą (destylowaną) 2 x dziennie łyżeczkę nafty
      w pół szklance wody - stosować przez 6 - 8 tygodni. Kosmetyczka też miała ten
      problem u siebie i właśnie w ten sposób pozbyła się ich, lecz nie na stałe gdyż
      te kaszaczki wchłaniają się ale po jakimś czasie pojawiają się znów (może nie
      te same). Usuwanie ich też nie rozwiąże problemu na zawsze, bo pojawiają się za
      jakiś czas, nawet powiedziałabym że jest ich dużo więcej. Życzę sukcesów w
      walce z nimi.
      • Gość: miałam Re: biale grudki na twarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 09:18
        tere fere dutki - kaszak usuwa się szybciutko u kosmetyczki przy rutynowym
        oczyszczaniu buzi, nic nie boli i nic tam od razu nie odrasta. Usunęłam rok
        temu nic nie wróciło. BO NIE MUSI. A jak wróci, to co za problem usunąć, nawet
        zaczerwienienia po tym nie ma.
      • Gość: feline Re: biale grudki na twarzy IP: *.dial.proxad.net 08.05.03, 12:38
        Jeszcze jeden klejnot do thesaurusa. choc "spadl" z pierwszej strony jeszcze
        niepredko swietowac bedziemy wigilie jego calkowitej nieprzydatnosci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka