Dodaj do ulubionych

A jak przytyc?

05.04.07, 20:05
Mam 31 lat,164cm.wzrostu,i ważę 51 kg.Nie jestem strasznie chuda,ale
wolałabym ważyc wiecej.Wyglądałam lepiej,kiedy ważyłam 58-59kg.Nie jestem
specjalistą,ale wydaje mi się,że ważę trochę za mało.B.mało jem,nie mam
apetytu.Co zrobic,zeby apetyt wrócił?
Obserwuj wątek
    • zizzzy Re: A jak przytyc? 05.04.07, 20:08
      Polecalabym wzmozony ruch - basen, silownie, jazde na rowerze. JA po tym na apetyt nie narzekam, chociaz w moim przypadku wolalabym go nie miec ;)
      • linn_linn Re: A jak przytyc? 06.04.07, 13:40
        No nie wiem... W moim przypadku chodzenie na silownie 5 razy w tygodniu nie
        wplynelo na apetyt / a tego glownie sie balam /. Chudlam wczesniej, chudne i
        teraz.
        • ethela Re: A jak przytyc? 06.04.07, 14:06
          Też chodzę na siłownię 5X w tygodniu.Podobno to również marnie rokuje,jeśli
          chcę przytyc,ale zero ruchu??
          • linn_linn Re: A jak przytyc? 06.04.07, 15:43
            Piszesz, ze malo jesz. Jedz wiecej. Sprobuj zmniejszyc ilosc godzin na silowni.
            Tutaj niestety mamy problemy odwrotne: chcemy schudnac. Jest tez tak, ze
            niektorzy nie przytyja nawet jedzac wiecej: wszystko spalaja.
            • ethela Re: A jak przytyc? 06.04.07, 16:50
              Taak,jedz więcej.To jest dokładnie tak,jak powiedziec komuś z nadwagą:jedz
              mniej.Jestem głodna,nawet mnie ssie,a jak patrzę na jedzenie,to nie,może za
              chwilę.To naprawdę jest problem,taki sam,jak nadwaga.Po prostu odwrotny.
            • ethela Re: A jak przytyc? 06.04.07, 16:50
              Taak,jedz więcej.To jest dokładnie tak,jak powiedziec komuś z nadwagą:jedz
              mniej.Jestem głodna,nawet mnie ssie,a jak patrzę na jedzenie,to nie,może za
              chwilę.To naprawdę jest problem,taki sam,jak nadwaga.Po prostu odwrotny.
              • linn_linn Re: A jak przytyc? 06.04.07, 17:53
                Wlasnie dlatego uwazam, ze za duzo rad tutaj nie dostaniesz. Powiem wiecej, tak
                naprawde jest chyba latwiej grubemu schudnac niz chudemu przytyc. Mimo
                wszystko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka