Gość: nauczycielka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.03, 17:49 Czy jest jakiś domowy sposob na kurzajki zwane tez brodawkami??Brodacit nie dziala,jaskółcze zielę tez nie.Cholera jest głęboka i boli!!Help me! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: felinecaline Re: kurzaje! IP: *.vc.shawcable.net 25.05.03, 09:20 Wybaczcie, ale dzis mialam cholerny dzien, jestem wkor....a caly dzien. Jak nie bluznie, to nie moge zyc! Jestem na emigracji, w Polsce bylam kims - lekarzem, a tu na emigrcji niestety musze sie zajac sprzataniem cudzych mieszkan. Mozecie sie wczuc w moja sytuacje, ide do pracy ktora nienawidze, a ktora musze wykonywac bo inaczej to jak?? chyba ze na rog ulicy!! A tu moi koledzy i kolezanki pracuja w Polsce w bialych fartuchach, a ja niestety musze zapier.... i myc cudze smierdzace kible. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich Re: kurzaje! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.03, 19:49 > kolezanki pracuja w Polsce w bialych fartuchach, a ja niestety musze zapier.... > > i myc cudze smierdzace kible. A mowili ,ze tylko w POlsce kible smierdza,a za granica pachna...dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chicago Re: kurzaje! IP: *.we.client2.attbi.com 26.05.03, 19:05 Gość portalu: felinecaline napisał(a): > Wybaczcie, ale dzis mialam cholerny dzien, jestem wkor....a caly dzien. Jak nie > > bluznie, to nie moge zyc! Jestem na emigracji, w Polsce bylam kims - lekarzem, > a tu na emigrcji niestety musze sie zajac sprzataniem cudzych mieszkan. > Mozecie sie wczuc w moja sytuacje, ide do pracy ktora nienawidze, a ktora > musze wykonywac bo inaczej to jak?? chyba ze na rog ulicy!! A tu moi koledzy i > kolezanki pracuja w Polsce w bialych fartuchach, a ja niestety musze zapier.... > > i myc cudze smierdzace kible. Wracaj do Polski albo zostan lekarzem za granica - chyba nie sadzilas ze cie tu , gdzie jestes odrazu w bialy fartuch ( lekarza , nie tego do sprzatania ) ubiora? Trzeba bylo pomyslec przed wyjazdem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baka Re: kurzaje! IP: *.icpnet.pl 27.05.03, 18:03 kiedyś miałam kurzajki, mnóstwo, próbowałam chyba wszysstkiego co proponuje tradycyjna medycyna, i możecie wierzyć albo nie po kilku wizytach u bioenergoterapeuty, ame zniknęły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donjuan Re: kurzaje! IP: 212.191.70.* 25.05.03, 12:35 Kup w drogerii lapis i pocieraj tym na mokro. Po pewnym czasie wypali ja skutecznie . I na przyszlosc nie witaj sie przez podawanie rak . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: kurzaje! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.03, 00:00 jak lapis, to nie w drogerii, tylko w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: kurzaje! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 00:52 najlepiej idz z tym do dermatologa albo kosmetyczki, powiedz zeby ci ja usunął poprzez wypalenie,stosuje sie wtedy miejscowe znieczulenie.nic nie boli i bedziesz mial z tym juz spokój raz na zawsze,ja wypalilem, mialem na kolanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: kurzaje! IP: *.bmj.net.pl / 192.168.50.* 26.05.03, 15:48 Gość portalu: nauczycielka napisał(a): .Cholera jest głęboka i boli!!Help me! To na przyszlosc nie doprowadzaj do takiego stanu - latwiej to swinstwo wyleczyc w zarodku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: kurzaje! IP: *.bmj.net.pl / 192.168.50.* 26.05.03, 15:48 Gość portalu: nauczycielka napisał(a): .Cholera jest głęboka i boli!!Help me! To na przyszlosc nie doprowadzaj do takiego stanu - latwiej to swinstwo wyleczyc w zarodku. Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: kurzaje! 26.05.03, 16:15 VERRUMAL-tydzien smarowania i sladu nie ma.Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: kurzaje! 26.05.03, 19:13 Dawno temu (kilka lat) też to złapałam :(( Nie pomagał Brodacit i te inne śmierdzące płyny, które wżerają się w skórę (brrrr) jaskółczego ziela nie poróbowałam ....Dermatolog zapisal mi lek o nazwie GRINOPRISON bodajże (moze być jakaś literówka, było ro jak wspomniałam dość dawno) bierze się ok. 4 pastylek na dobę ..początkowo miałam zero efektu przez jakieś 10 dni ...Chciałam już zaporzestać kuracji, aż tu brodawki znikneły ... tak po prostu ..od tego czasu ani sladu ..dlatego polecam spytać dermatologa o ten lek (chyba wyłącznie na receptę można go kupić) ..Brodacid i inne takie odradzam !! Zostają po nich blizny, a wypalona kurzajka znikała...ale pojawiały się 3 mastępne :(( Przynajmniej ja tak miałam ... Pędź do lekarza Pozdro Korcia Odpowiedz Link Zgłoś