eldorado777 26.05.07, 10:41 Czy ktoś z Was korzystał z terapii prądami selektywnymi.Bardzo proszę o opinie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ezuza1 Re: prądy selektywne 26.05.07, 11:00 Dołączam się do prośby,jeżeli ktoś wie gdzie i za ile w Warszawie to proszę o odpowiedż Odpowiedz Link Zgłoś
renia171 Re: prądy selektywne 27.05.07, 00:45 Witam,ja rok temu korzystałam z prądów selektywnych i bardzo sobie je chwalę,dużo mi pomogły:) Odpowiedz Link Zgłoś
wirski Re: prądy selektywne 27.05.07, 08:30 Przez 2 tygodnie [wczasy odchudzające w Jastrzębiej G.] płynęły przeze mnie te prądy. Jedyny efekt - pryszcze w miejscu styku skóry i elektrody:( PS U mnie i współspacza waga bez zmian:((( Odpowiedz Link Zgłoś
eldorado777 Re: prądy selektywne 27.05.07, 19:08 Dziękuję za zainteresowanie moim pytaniem.Moj mąż postanowił poddać się takiej terapii z powodu nerwicy, ktoś mu je polecil jako skuteczne, ja nie jestem przekonana do skutecznosci dlatego pytam. Wirski, byłas na wczasach w Jastrzębiej Górze, czy możesz coś więcej napisać o tamtejszej terapii, warunkach, prowadzących? i Twojej opinii? Odpowiedz Link Zgłoś
wirski Re: prądy selektywne 27.05.07, 20:01 eldorado777 napisał: > .... Wirski, byłas na wczasach w Jastrzębiej Górze, czy możesz coś więcej napisać o tamtejszej terapii, warunkach, prowadzących? i Twojej opinii? 1. Warunki bytowe - poprawne. 2. Skuteczność diety w moim przypadku [i kilku innych] 0,00%, mimo, że byłem dość zdyscyplinowanym kuracjuszem. Ale były też przypadki skuteczności. 3. Były dni bez opieki lekarskiej - lekarz wyjechał na kilka dni. Wniosek [dla mnie] - wiecej mnie tam nie zobaczą! > ... Moj mąż postanowił poddać się takiej terapii z powodu nerwicy, ktoś mu je polecil jako skuteczne ... Wg guru [Jana Kwaśniewskiego] jego dieta optymalna + prądy selektywne są dobre na wszystko .... A najbardziej na pomnażanie poziomu materialnego - to już mój komentarz] :))) Odpowiedz Link Zgłoś
eldorado777 Re: prądy selektywne 27.05.07, 20:19 Dzięki wielkie za informację.Ja jestem zwolenniczką akupresury, wiem ze skutkuje ale on postanowił spróbowac prądów selektywnych.Napiszę co ta terapia przyniosła.Pozdrawoam serdecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś