canadyjczyk 31.10.03, 18:37 Nazista zamiast rozpisywac sie o tych twoich mylycjantach zacznij zbierac pieniadze na oplaty za prad. Dzis wlasnie nasz czerwony rzad uwolnil ceny. Dostaniemy po dupie od swoich lepiej niz od mylycjantow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: VIP-1 Re: Czerwoni w Ontario IP: *.mt.sfl.net 31.10.03, 18:46 i kit im w oko to tylko ok. 10% wiecej bedziem placic jakos to przezyjemy a jak jeszcze podatki podniasa i pare innych mundrych decyzji podejma to mam nadzieje ze na 2 kadencje lajzy sie nie zalapia Odpowiedz Link Zgłoś
ttc Re: Czerwoni w Ontario 31.10.03, 19:07 canadyjczyk napisał: > Nazista zamiast rozpisywac sie o tych twoich mylycjantach zacznij zbierac > pieniadze na oplaty za prad. > Dzis wlasnie nasz czerwony rzad uwolnil ceny. > Dostaniemy po dupie od swoich lepiej niz od mylycjantow. A to ciekawe: "czerwony rzad uwolnili ceny". Moze rozwiniesz ten swoj wywod? To konserwatysci w sztuczny (czytaj socjalistyczny) sposob chcieli utrzymywac ceny. Jak ceny byly utrzymywane na sztucznym poziomie to kto do tego doplacal? W jaki sposob urynkowienie cen jest "czerwonym" pomyslem? Te 5.6 miliarda deficytu to tez juz Liberalow wina? Cheers, ttc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Czerwoni w Ontario IP: *.mt.sfl.net 31.10.03, 19:19 bo widzisz, komuchy zamiast zaczac od odchudzania tej otylej administracji zaczynaja od przydupienia wszystkich innych tylko nie siebie juz zaczynaja przebokiwac o podyzce podatkow a deficyt? nie konserwa budzet przygotowala Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: Czerwoni w Ontario 31.10.03, 19:27 canadyjczyk napisał: > Nazista zamiast rozpisywac sie o tych twoich mylycjantach zacznij zbierac > pieniadze na oplaty za prad. > Dzis wlasnie nasz czerwony rzad uwolnil ceny. > Dostaniemy po dupie od swoich lepiej niz od mylycjantow. Z tego co ja dzis rano slyszalem na CBC to nie uwolnil i nie dzisiaj. Obiecuja to wkrotce, ale cena choc podwyzszona, ma byc dalej "fixed". A ja tuz przed zamrozeniem podpisalem kontrakt na pare lat. Teraz place tyle co wszyscy 4.3, jesli cena zostanie podwyzszona ale ciagle nizsza od kontraktowej, to place cene nizsza, jesli cena bedzie wyzsza od kontraktowej to ja place kontraktowa. Ale ze mnie chitrus, ehhehehe! Odpowiedz Link Zgłoś