Gość: romek IP: *.bredband.skanova.com 23.06.03, 23:18 ostatnio mialem ogromny konflikt w pracy, pikawa malo mi nie wyskoczyla do tej pory czuje sie zle na serce, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: straszne bóle serca podczas stresu IP: *.tnt2.per1.da.uu.net 24.06.03, 07:44 Przede wszystkim zrob EKG i przeswietlenie klatki piersiowej zeby wykluczyc arytmie i zmiany w sercu. No coz, tez takie bole miewam zawsze po wiekszym stresie a jestem zdrowa osoba tylko zbyt nerwowa. Raz nawet trafilam do szpitala na ostry dyzur z bolem klatki piersiowej. Serce ok stwierdzili i zaraz potem spytali czy sie zdenerwowalam czyms w ciagu dnia. Oczywiscie ze mialam wtedy bardzo stresujacy dzien. Dlatego po pierwsze zrob badania i moze pomysl o czyms na uspokojenie. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoo Re: straszne bóle serca podczas stresu 24.06.03, 23:37 Serce nie boli tam gdzie myslisz tylko pod lewą łopatką. A jeśli ból potrafisz nakrys jednym palcem to jest to prawdopodobnie nerwoból (czyli nerwica). Trzymaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki to dla mnie nowosc IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 25.06.03, 07:35 bartoo napisal, ze "serce boli pod lewa lopatka". Poniewaz ten poglad odbiega zarowno od "ksiazkowej" wiedzy na ten temat, jak i od mojej codziennej praktyki, osmiele sie zapytac: skad to wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś