karo369 03.09.07, 13:00 Od tygodnia biorę błonnik z ananasem i nadal mam problem z wypróżnianiem się. Myślałem że nie tylko schudnę ale bedę też "lekki" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysz.koscielna Re: Błonnik z ananasem !!! 03.09.07, 14:22 A w jakiej ilości go przyjmujesz? Ja kiedyś brałam, ale efektów nie widziałam żadnych - poza tym pojawiał sie u mnie odruch wymiotny przy połykaniu tych tabletek z kociego żwirku, bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
dierra Re: Błonnik z ananasem !!! 03.09.07, 15:08 zamiast tabletek radziłabym zjadać wieczorem np. trzy łyżeczki otrąb. Poza tym trzeba się uzbroić w cierpliwość, bo błonnik nie działa tak jak super tabletki przeczyszczające, za to zdrowo. A i jeszcze przy diecie bogatej w błonnik wskazane jest picie dużej ilości wody (no ogólnie płynów - oby nie slodzonych i nie gazowanych) Odpowiedz Link Zgłoś
karo369 Re: Błonnik z ananasem !!! 03.09.07, 19:03 No, wody to ja dużo nie piję, a tabletki są nawet smaczne ...takie do ssania. Cukru nie używam wcale i tyję od patrzenia na jedzenie :( Odpowiedz Link Zgłoś