temel 20.09.07, 19:26 Znacie jakieś skuteczne sposoby, aby pozbyć się tej dolegliwości? Od paru miesięcy nie mogę normalnie funkcjonować, chodzę na rehabilitację, ale to praktycznie nic nie pomaga. Ratunku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewcik03 Re: Rwa kulszowa 20.09.07, 21:01 niestety rehabilitacja jak nie jest umiejętna możeCi tylko zaszkodzić,ja się trochę wspomagam bichovitem , zel do kapieli i okładów, witaminą B kompleks, to konieczne.I naprawdę dobry rehabilitant ale niestety to tylko pprywatnie, a przerabiałam juz wszystko rozumiem twoje rozczarowanie i bol ale na wyniki rehabilitacji trzeba czekać ok.pol roku Odpowiedz Link Zgłoś
temel Re: Rwa kulszowa 20.09.07, 21:26 ewcik03 napisała: >,ja się trochę wspomagam bichovitem , zel do kapieli i > okładów, witaminą B kompleks, to konieczne. Można jakieś konkrety nt. tego bichovitu? jaki to żel do kąpieli? naprawdę konieczna jest witamina B kompleks? Proszę o więcej szczegółów! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kradam Re: Rwa kulszowa 21.09.07, 13:29 W czym? Jakieś preparaty na "rwę kulszową"?! Napisano Ci wyraźnie, prywatny i to doświadczony fizjoterapeuta. Tyle, że czasem wystarczy kilka tygodni, a nie koniecznie pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcik03 Re: Rwa kulszowa 23.09.07, 20:32 Witanko,bichovit jest do dostania sklepach zielarskich jest to taki olejek, dodajesz go do kąpieli lub się nim smarujesz robisz okłady naprawdę ma wiele zaestosowań, witamina b moze Ci tylko pomóc, tylko pytanie jakie badanie masz zrobione lekarz moze stwierdzić u ciebie rwę kulszową dac Ci skierowaniena najrozniejsze zabiegi a okaze sie ze one Ci tylko szkodzą bo masz jakies inne schorzenie tak było w mom przypadku, z jakiego jesteś miasta ??? Dam Ci namiary na dobrego fizjoterapeute przynajmnej według mnie, polecił mi go zresztą b.doby neurochirurg. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewcik03 Re: Rwa kulszowa 23.09.07, 20:36 aaa nie chcę tu uprawiać jakiejś reklamy tylko wiem co to znaczy dobry rehabilitant, ostatni przez co po niektórych prawie nie chodziłam,a dzięki niemu nauczyłam się jak postępować z bólem i okazuje się że banalne cwiczenia sa b. skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
alsma Re: Rwa kulszowa 23.09.07, 21:40 Halo!Jestem po dwoch operacjach kregoslupa--wiec wiem czym jest rwa kulszowa. Ewcik dobrze Ci radzi,ale nie wiadomo na jakim etapie jest Twoja rwa kulszowa.Mnie pomimo operacji raz w roku dopada ta dolegliwosc--dobry rehabilitant to podstawa,witaminki jak najbardziej,ale mnie oooo zgrozo pomagaja takze spacery. Po nich noga mniej boli i szybciej dochodzi do siebie--unikam jak ognia siedzenia!!!Glowa dogory-- bedzie dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś