Gość: ela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.03, 18:35 O czym może świadczyć gorycz w ustach? Może ktoś ma podobną dolegliwość? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: Gorycz w ustach!!!!!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 12:43 O niewydolności wątroby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Gorycz w ustach!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.03, 15:03 brenya napisała: > prochnica? Nie to raczej odpada ale dzieki .czekam na mojego lekarza bo jest na urlopie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppns Re: Gorycz w ustach!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.08.03, 00:54 Może to być wtórnym następstwem Relux'u -> cofania się treści żołądkowej do przełyku. ( Nie chodzi mi o wymioty ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: venus Re: Gorycz w ustach!!!!!! IP: *.vs.shawcable.net 30.08.03, 08:13 ReFlux, nie relux. Moze byc infekcja z gardla tez. venus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppns Re: Gorycz w ustach!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.08.03, 21:32 Oczywiście , że refluks , zgubiła mi się literka przy odpowiedzi na ten post. Odpowiedz Link Zgłoś