zbyszek80 04.09.03, 13:54 Od paru lat na lewej skroni pod skórą wyczuwam twardą gulkę (śr. ok. 1 cm), jakby jakieś zgrubienie na kości czaszki. Co to może być? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ppns Re: Gulka na skroni IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.09.03, 00:23 Może to być np. tłuszczak , który jest tylko problemem estetyczno-kosmetycznym. Do usunięcia pod znieczuleniem miejscowym. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek80 Re: Gulka na skroni 05.09.03, 12:21 Dziękuję za odpowiedź. Niestety, ale raczej Łuszczak to nie jest, gdyż - z tego, co wiem - Łuszczak jest przesuwalny wraz ze skórą, a moja "gulka na skroni" - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Gulka na skroni IP: *.tarchomin.waw.pl / 192.168.1.* 05.09.03, 12:53 to chociazby wlókniak badz gruczolak, ja mam w 2 miejscach, na plecach i karku Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek80 Re: Gulka na skroni 08.09.03, 07:35 Dziękuję za odpowiedź. Zastanawiam się, czy powinienem z tym pójść do lekarza? (dwa lata nie chorowałem, więc wizyta u lekarza, to dla mnie coś wyjątkowego) Jak mogę się przekonać, że taka gulka na skroni, to nic groźnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppns Re: Gulka na skroni IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.09.03, 14:57 zbyszek80 napisał: > Dziękuję za odpowiedź. > [..] > Jak mogę się przekonać, że taka gulka na skroni, to nic groźnego? Idąc do lekarza :-) Odpowiedz Link Zgłoś