tatuumka 08.05.08, 09:12 witam, mam do zrzucenia sporo kg, nie wiem jak się za to zabrać. Możecie polecić dietetyka, który poświęci mi swoją uwagę i doradzi? w googlach jest sporo namiarów, ale szukam kogoś sprawdzonego przez forumowiczki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leeloowawa Re: dietetyk w Warszawie 15.05.08, 10:35 witaj, jestem dietetykiem i jednocześnie trenerem kulturystyki. Chetnie Ci pomoge w bezpiecznym zrzuceniu kilogramów. Mogę również zaproponować Ci włączenie odpowiedniej dla Ciebie aktywności fizycznej.:) Zapraszam. Moje gg 4701746 Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
tatuumka Re: dietetyk w Warszawie 15.05.08, 17:28 Aniu, nie działa ten nr gg, podasz może proszę maila? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
leeloowawa Re: dietetyk w Warszawie 16.05.08, 11:39 Dziwne :( ok. podaję maila: annakons@hotmail.com Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
a-dietetyk Re: dietetyk w Warszawie 16.05.08, 19:30 Witam. Jestem doświadczonym dietetykiem. Prowadzę Internetową Poradnie Dietetyczną. Pomogłam już wielu osobom zrzucić zbędne kilogramy. Mogę również pomóc Tobie. Kontakt: anna.tchorowska@twojdietetyk.com tel. 503-131-508 Odpowiedz Link Zgłoś