mahoney Re: Przekrwione oczy ! 22.09.03, 11:15 no tak za szybko wcisnalem enter a z oczami mam problem bo sa strasznie czerwone i nie wiem co robic , ide do parku za chwile zeby odpoczac i nie gapic sie na telewizor lub komp ale moze znacie jakies sposoby na te sprawe , jakies domowe sposoby , moze jakies ziola na oczy cos z apteki ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: Przekrwione oczy ! IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.09.03, 12:36 są tabletki dla osob, ktore sa dla osob spedzajacych duzo czas przed pc tylko nie pamietam nazwy a co robic????? jesli to mozliwe, to sie wysypiac i jak najmniej czasu spedzac przed ekranem tv i pc Odpowiedz Link Zgłoś
ewaes Re: Przekrwione oczy ! 22.09.03, 15:14 trochę pomagają krople do oczu ze świetlikiem jeśli musisz pracowac przy komputerze, a część czasu spędzasz np. czytając dokumenty lub rozmawiając przez telefon- zawsze wtedy wyłączaj monitor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Przekrwione oczy ! IP: *.sasknet.sk.ca 22.09.03, 19:21 mahoney napisał: > no tak za szybko wcisnalem enter a z oczami mam problem bo sa strasznie > czerwone i nie wiem co robic , ide do parku za chwile zeby odpoczac i nie gapic > > sie na telewizor lub komp ale moze znacie jakies sposoby na te sprawe , jakies > domowe sposoby , moze jakies ziola na oczy cos z apteki ? > pozdrawiam Mozesz tez miec jakas nie skorygowana wade wzroku, ktora nadweraza oczy i doprowadza do przekrwienia. Daj sie wiec zbadac okuliscie i optykowi. Odpowiedz Link Zgłoś