alawinx 24.09.08, 12:58 Czy częste puszczanie tzw bąków, może być przyczyną jakiejś choroby? To robi się nieznośne, czy można temu jakoś zaradzić? Są jakieś na to tabletki w aptece? Proszę o pomoc. Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewus38 Re: Uciążliwe gazy 25.09.08, 19:42 mnie pomaga w takich sytuacjach jogurt np activia i jedzenie buraczkow,nie wiem co bardziej pomaga ale od razu czuje poprawe Odpowiedz Link Zgłoś
sp9tcu Re: Uciążliwe gazy 25.09.08, 20:36 Kub sobie lacto seven zestaw pożytecznych bakterii i idz do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
maremmamia Re: Uciążliwe gazy 25.09.08, 21:09 To zależy też jaki prowadzisz tryb życia. Nie mam medycznego poparcia, ale jakoś zdaje mi się że gazy są wyjątkowo uporczywe przy siedzącym trybie życia. Oczywiście dużo zależy od diety. Powinnaś wyszukwać gdzieś w internecie listę lekkostrawnych potraw, i zapomnieć o fasolce i kapuście ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
berecik7 Re: Uciążliwe gazy 25.09.08, 21:30 Może to być też objaw candidy. Tu jest link do forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30155 Odpowiedz Link Zgłoś