Gość: Mimi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.03, 09:03 Czy ktos moze mi polecic dobrego lekarza w poznaniu, ktory zajmuje sie leczeniem migreny ?? Nie wiem do kogo sie wybrac !! Prosze o jakas rade !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Venus Re: MIGRENA IP: *.vs.shawcable.net 30.10.03, 17:52 Niestety nie mam pojecia kto wam moze pomoc w Poznaniu.. ale za to bardzo zachecam do wstapienia na prywatne forum MIGRENA, gdzie jest juz bardzo duzo informacji jak radzic sobie z ta choroba. Prawie wszystko o aurze, bodzcach zapachowych, wzrokowych, sluchowych, co jesc a co unikac, o nietypowch objawach .. W kazdym razie lekarzem zajmujacym sie leczeniem migren jest neurolog, z tym ze powinien on specjalizowac sie wlasnie w migrenach. W migrenie bardzo wazna jest profilaktyka i dorazna pomoc w ataku bolowym. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: MIGRENA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.03, 09:39 Bardzo dziekuje za informacje!! Mam nadzieje ze na forum Migrena znajde wiecej inf. Moze uda mi sie trafic na dane lekarza, ktory zna sie na rzeczy. Jeszcze raz dziekuje Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydrogen Re: MIGRENA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 09:32 Jeśli chcesz znaleźć lekarza, który cię z tej choroby WYLECZY to udaj się do restauracji "Sami Swoi" (Stary rynek 99/100). Tam na pewno dostaniesz namiary na jakiegoś kompetentnego lekarza w Poznaniu. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venus Re: MIGRENA IP: 24.84.129.* 01.11.03, 21:09 Migrena to jest choroba neurologiczna ktorej NIE DA SIE WYLECZYC. Mozna co najwyzej zaleczyc. venus Odpowiedz Link Zgłoś