Dodaj do ulubionych

Alveo=Akuna

IP: 62.181.178.* 17.11.03, 00:42
A dlaczego dystrybutor Akuny ukrywa dane o śmiertelności po przedawkowaniu
tego
preparatu. Jak się ostatnio dowiedziałam że jest ona aż 20 % to mi się
odechciało tego preparatu.
Obserwuj wątek
    • novika7 Re: Alveo=Akuna 17.11.03, 00:43
      to ten eliksir może powodować śmierć, kurcze to ładna historia.
    • natura8 Re: Alveo=Akuna 17.11.03, 00:58
      JA......mimo wszystko Cie polubilam .Przynajmniej jestes aktywny i
      piszesz ...chociaż takie bzdury .Pozdrawiam gorąco .
      • Gość: Ja Re: Alveo=Akuna IP: 62.181.178.* 17.11.03, 01:09
        oooo dzięki wkońcu ktoś mnie docenił polecam moją dyskusję o alergii
        (wypowiedziałem się w niej około 50 razy)
    • Gość: lek. med. Re: Alveo=Akuna IP: *.chello.pl 17.11.03, 11:11
      Umrzeć mozna po przedawkowaniu KAZDEGO LEKU!!!!!!!!! I o tym powinien wiedzieć
      każdy dorosły człowiek. Idąc tropem Twojego rozumowania należałoby informować o
      tym na każdej ulotce dołączonej do wszystkich leków.
      W jakiej dawce ,Twoim zdaniem, Alveo jest śmiertelne? Kiedy dochodzi do
      przedawkowania?
      Dodam, ze nie mam żadnych powodów, aby reklamować Alveo. Do leków ziołowych mam
      stosunek zyczliwie obojetny ( a takim preparatem jest Alveo). Są ludzie, którym
      pomaga, są tacy, którym nie szkodzi. Z tego co wiem jest dość drogi- więc jesli
      kogoś na niego stać, wierzy w jego skuteczność, czuje sie po nim lepiej - to
      niech bierze.
      P.S. Miałam kiedys do czynienia ze zgonem po przedawkowaniu leków kupowanych w
      odręcznej sprzedaży w mechaniźmie perforacji wrzodu zołądka!
    • piotr-brozek Re: Alveo=Akuna 05.08.14, 14:06
      Przyznam, że takiej teorii o działaniu ALVEO jeszcze nie słyszałem :D Gdyby to było prawdą, to sprawą dawno zajęła by się pewnie prokuratura i inne służby. A Akuna - producent tego preparatu - cały czas jest obecna na rynku i rozwija się, o czym świadczy stałe poszerzanie oferty produktów i usług. Wracając do tematu pod tym linkiem można zdobyć więcej wiedzy na temat działania i stosowania ALVEO. Miłej lektury! :)
    • green_land Re: Alveo=Akuna 05.08.14, 16:15
      Umrzeć można od wody. Wypijesz za dużo - po tobie.

• piotr-brozek Re: Alveo=Akuna 05.08.14, 16:38
        Przyznam, że nie bardzo rozumiem :/
        • green_land Re: Alveo=Akuna 09.08.14, 00:21
          Po prostu braknie Ci elektrolitów. Ich brak spowoduje zaburzenia pracy serca i prawodpodobnie zgon (w zalezności od stanu Twojego zdrowia i ilości wypitej wody).
          Dziennie można wypić ok. 2-4 l płynów. Jeżeli będziesz pił o wiele większe ilości, ryzykujesz.
          To stara zasada - umiar. Wszystko jest dobre, byle nie przesadzić.
    • paulinahamerlak Re: Alveo=Akuna 08.09.14, 21:43
      Jestem bardzo ciekawa, na jakiej podstawie wysuwasz takie wnioski.
      • narfi Re: Alveo=Akuna 09.09.14, 08:59
        Chodzi Ci o te wode?
        chemistry.about.com/cs/5/f/blwaterintox.htm
        Za duzo wody w organizmie powoduje zmniejszenie koncentracji sodu w serum a zwiekszenie w komorkach.(w duzym uproszczeniu)
        Poniewaz komorka moze funkcjonowac tylko ze scisle okreslonym stezeniem sodu, to dla zachowania balansu, komorka droga osmozy, zasysa wiecej wody z serum. Teoretycznie nawet do momentu pekniecia. W praktyce proces ten zaburza rytm serca i moze powodowac przesaczenie wody do pluc i w efekcie "utopienie". W tym samym momencie peczniejace komorki powoduja nacisk na mozg, drgawki, kome i smierc.
        No, ale komu chce sie pic tyle wody :)
        • rozmalinka Re: Alveo=Akuna 17.09.14, 18:29
          Witam wszystkich w tym wątku. Właśnie wczoraj dowiedziałam się o wspaniałym wpływie Alveo na organizm człowieka.
          Czy jest ktoś, kto mógłby potwierdzić (sprawdził na sobie) jego skuteczność?
          • snajper55 Re: Alveo=Akuna 17.09.14, 21:45
            rozmalinka napisała:

> Witam wszystkich w tym wątku. Właśnie wczoraj dowiedziałam się o wspaniałym wpł
            > ywie Alveo na organizm człowieka.
            > Czy jest ktoś, kto mógłby potwierdzić (sprawdził na sobie) jego skuteczność?

Każdy, który nim handluje.

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka