Gość: Sick IP: *.icpnet.pl 16.12.03, 18:07 W zwiąku ze zbliżającym się karnawałem:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Doki gwarantowany IP: *.97-201-80.adsl.skynet.be 16.12.03, 18:23 Dzien przed spodziewanym wystapieniem kaca: NIE CHLAC BEZ PAMIECI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: gwarantowany IP: *.topole.waw.pl 16.12.03, 19:33 oj, bez przesady, czasami sie dużo nie pije, ale kacor dopada!:) po pierwsze: jajecznica na śniadanie.to jest zawsze moje a priori:) do przepitki kawka i jakiś płyn mocno mineralizowany. przed pójściem spać gorrrący rosół, i potem od razu lulu! aha, no i słyszałam, ż wepchnięcie w siebie potężnych ilości wit C przed imprezą łagodzi jej skutki (chociaz, nadmiar witamin powoduje rozwolnienie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: gwarantowany IP: *.97-201-80.adsl.skynet.be 16.12.03, 19:49 Gość portalu: natka napisał(a): > oj, bez przesady, czasami sie dużo nie pije, ale kacor dopada!:) Nie jest wazne, czy pijesz duzo, wazne, czy pijesz ZA DUZO. A teraz powaznie: 1. Nootropil doustnie w duzych dawkach (12 g jednorazowo) 2. glukoza z witamina C, najlepiej dozylnie 3. sok grejfrutowy. Nie rozcienczac wodki sokiem pomaranczowym, bo jest wybitnie kacogenny. Grejfrutowy lepszy. 4. jedenaste przykazanie: nie mieszaj. To jedyne przykazanie, za zlamanie ktorego kara bedzie jeszcze na tym swiecie. 5. jesli pijesz, nie pal tytoniu. W ogole lepiej nie palic, ale dym tytoniowy pogarsza kaca. 6. pokora nastepnego dnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruiner Re: Najlepsze sposoby na pozbycie się kaca IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.12.03, 21:11 N-acetylocysteina tez nawet dobra jest w rozpuszczalnych tabletkach. Poza tym polecam zielona herbate. Odpowiedz Link Zgłoś
uve Re: Najlepsze sposoby na pozbycie się kaca 18.12.03, 08:47 Gość portalu: Sick napisał(a): > W zwiąku ze zbliżającym się karnawałem:) Najlepiej nie pic, a juz jak pijesz to wode sodawa. Kac nawet sie nie zblizy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzeźwy jak szkło Re: Najlepsze sposoby na pozbycie się kaca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 09:18 Niestety, ale klin, chociaż nie polecam. Z innych: 1. zaraz po imprezie co najmniej litr mleka, albo ile się da wypić 2. dwie tabletki apapu, bądź innych tego typu. Ozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
mamka_tip Re: Najlepsze sposoby na pozbycie się kaca 18.12.03, 12:27 To proste! Na kaca - najlepiej - DZIEŃ WCZEŚNIEJ NIE PIĆ Odpowiedz Link Zgłoś