fox77 03.01.04, 19:23 Hej!Mam pytanie: Czy możliwe jest pozbycie się tej przypadłości przez operacje błednika???Poza tym chciałbym zrobić prawo jazdy, ale nie wiem jak na to zareaguje mój organizm.Słyszałem że za kierownicą objawy mijają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka_44 Re: Choroba lokomocyjna 04.01.04, 00:26 Nie wiem, czy możliwe jest pozbycie się przez operację błędnika choroby lokomocyjnej. Jesli tak, sama jej poddałabym się. Ale prawo jazdy możesz smiało robić. Mam duże problemy z chorobą lokomocyjną, ale za kierownicą czuję sie doskonale. Ostatnio przejechałam 500 km i poza normalnym zmęczeniem nie miałam żadnych objawów choroby lok.. Autem jeżdżę juz 25 lat. Natomiast przed każdym lotem, bądź długa podróżą autem, jako pasażer, czy autokarem, muszę zażywac odpowiednie lekarstwa. Jesli będziesz prowadzić auto, nie będziesz odczuwać żadnych dolegliwości. za kierownicą - to jedyne miejsce, gdzie nie odczuwasz żądnych dolegliwośici przy tej chorobie. Zaręczam.... Odpowiedz Link Zgłoś