Dodaj do ulubionych

Disney World

16.07.12, 16:10
Planujemy zabrać dzieci do Disney World na Florydzie na Boże Narodzenie. Nigdy jeszcze nie byliśmy i jestem zaszokowana cenami. Kiedy najlepiej rezerwować? Czy jak najszybiej czy czekać na jakieś promocje? Podobno dobrze jest też mieszkać w hotelu na terenie parku, bo nie trzeba już będzie wynajmować auta? Jaki bilet jest najlepszy? Park Hopper? I co z jedzeniem? Czy zamawiać Disney Dining Plan? Proszę pomóżcie, bo jestem zupełnie zielona w tym temacie:)
Obserwuj wątek
    • agnihope Re: Disney World 28.07.12, 19:41
      mam timeshare ktorych nie wykorzystam moge odstapic a bilety kupuje sie w kioskach na wpol wykorzystane.Np ktos mial chopper odsprzedal do kiosku a ktos odkupil..mozna je za 6 dolarow przedluzac.Marriot Cyprysses bedzie cie kosztowac 500 na tydzien za cztery osoby(2 sypialne kuchnia).w 2009 roku na 5 osob z biletami wynioslo mnie 2500 plus upominki
    • agnihope Re: Disney World 28.07.12, 19:43
      acha to byly wszystkie mozliwe parki...nie tylko Disney
    • zahara0 Re: Disney World 06.08.12, 20:15
      Dzięki za odpowiedź. Piszę z innego nicku, bo nie mogłam się zalogować do "zahara".
      Słyszałam, że na BN są straszne tłumy, więc chyba wybierzemy się o innej porze roku. To ciekawa informacja o tych kioskach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka