martinetka 07.10.05, 21:27 Witam, czy jest tu jakaś mama z Opola, i może zna jakiegoś dobrego nefrologa. Czy w Opolu można jeszcze gdzieś zbadać mocz czy tylko w sanepidzie ( myślę tu o badaniach bez skierowania). Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazka8 Re: Nefrolog w Opolu 08.10.05, 00:07 A gdzie dokładnie leczysz dziecko w Opolu ????????? Bo gdyby nie sprawiło Ci to kłopotu dojazd do Katowic to moge polecic Ci nefrologa . Obwód Lecznictwa Kolejowego w Opolu - S.P.Z.O.Z. ul. Powstańców Śląskich 25 , Opole (0-77) 452-13-72 to akurat u Ciebie i z tego co wiem nefrologów mozna policzyć na jednej ręce w Oplu a skąd wiem? od zatroskanych matek w przychodni kiedy chodze na kontrole a tych mogę polecić tyle ,że w Katowicach ,ale to przecież nie jest daleko Kokot Michał Nefrolog ul. Urbana 5 , Katowice (0-32) 202-05-00 no i możesz tutaj jeszcze zachaczyć tyle ,że na kase chorych i termiy są długie Centralny Szpital Kliniczny Śląskiej AM ul. Medyków 14, Katowice (0-32) 207-18-00 Specjalistyczny Zakład Diagnostyki i Leczenia KLINIKA s.c. ul. Francuska 23, Katowice (0-32) 608-29-65 A co do badań moczu to napewno w Wojewódzkie Centrum Medyczne w Opolu - tam jest laboratorium i możesz zrobić prywatnie jak i na skierowanie. Odpowiedz Link