aniaolak25 26.10.05, 19:10 Mam pytako czy przy bactrimie można podawać cebion multi i czy powinno się stosować lacidofil lub inna ochronę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wrobelek71 Re: bactrim+cebion multi 26.10.05, 19:54 Mój pediatra zabronił podawać z Bactrimem Cebion czyli wit.C i polopirynę. Odpowiedz Link
stasiomama Re: bactrim+cebion multi 27.10.05, 09:42 A czy Bactrim to nie to samo co biseptol? Odpowiedz Link
madziulec Re: bactrim+cebion multi 27.10.05, 09:55 reflux-moczowy.w.interia.pl/Bactrim.htm reflux-moczowy.w.interia.pl/biseptol.htm dla porowniania )) Odpowiedz Link
agatkar1 Re: bactrim+cebion multi 27.10.05, 10:46 A ja jakoś nigdy nie miałam zaufania do biseptolu, a bactrim podawałam bez żadnych obaw... a tymczasem różnica tylko w cenie... Odpowiedz Link
madziulec Re: bactrim+cebion multi 27.10.05, 10:48 No i po to mamy strone forumowa by wrzucac leki, ktore stosujemy Piszcie jak cos stosujecie i potrzeba wrzucic )) Odpowiedz Link
mami7 Re: bactrim+cebion multi 27.10.05, 11:31 Baktrim i Biseptol to chemicznie to samo. Pani farmaceutka wytłumaczyła mi jednak, że Baktrim jest lepszy, bo jest jepiej oczyszczony, cokolwiek to może znaczyć. Odpuśc sobie Cebionmulti przy Baktrimie. Lekarze kiedys tak nam zalecili: przy leczeniu obajwowym-bez antybiotyków-podaje się witamine C w róznych postaciach, przy antybiotykach-nic nie podawać. Po antybiotykoterapii i chorobach jak najabradziej trzeba dziecko wzmocnić, zatem można podawać witaminy jesli maluch ma ubogę dietę. Pozdrawiam Odpowiedz Link