ewacc 30.01.07, 21:15 Niewiem czy podaje sie cebion dziecku tak profilaktycznie, czy tylko jak jest infekcja.Lekarz zalecił stosowanie cebionu przy furaginie, ale juz moja 4 miesięczna córcia nie musi brac furaginu i niewiem czy dalej go stosować ?! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maga781 Re: czy podajecie cebion ? 30.01.07, 22:40 Ja podaję swojej 4-miesięcznej córuni 5 kropli cebionu dziennie, profilaktycznie.Przy infekcji zwiększam dawkę, np.: 2x5 kropli. Wtedy kiedy podaję furagine łączę ją z 7 kroplami cebionu. Tak polecił mi lekarz.Pozdrawiam -- aga mama Poli Odpowiedz Link
phantomka Re: Dziękuję Aga !!! 30.01.07, 23:44 Nie podaje sztucznych witamin, je owoce i pije soki - zaden lekarz nie kazal nam podawac cebionu. Odpowiedz Link
maga781 Re: czy podajecie cebion ? 31.01.07, 09:27 Już nie raz się z tym spotkałam,że co lekarz to opinia odmienna. Napisałam to, co aktualnie zalecił nam lekarz. Z pewnością najlepiej przy najbliższej wizycie u lekarza wyjaśnić wątpiwości. Pozdrawiam... -- aga mama Poli Odpowiedz Link
a.p5 Re: czy podajecie cebion ? 31.01.07, 16:23 Nam Gastoł powiedzial, ze nie trzeba podawać cebionu (ph 6.5) Odpowiedz Link