Dodaj do ulubionych

prof dr Jankowski z Poznania

08.07.08, 10:12

Czy ktoś wie czy to dobry lekarz. Czy prywatnie czy do kliniki?
Bardzo proszę o informacje dzięki, Ile kosztuje wizyta?
Obserwuj wątek
    • 100krotka14 Re: prof dr Jankowski z Poznania 09.07.08, 11:32
      Witam - jestem z Leszna i też lekarze mnie do niego wysyłali (córka
      miała refluks) ale nie zdecydowałam się do niego pojechać -
      słyszałam o nim różne opinie (dobre i złe), pirwsza wizyta jest w
      klinice Certus a na kontrole ponoć jeździ się już do niego
      prywatnie. Ponoć jest bardzo drogi. A poszerzona miedniczka może
      właśnie oznaczać refluks - tak było w przypadku mojej córki - małą
      leczyłam w Lesznie, a żeby potwierdzić cofnięcie się refluksu byłam
      w CZD w Warszawie. Najlepiej abyś znalazła jakiegoś dobrego
      nefrologa, który przeprowadziłby badania diagnostyczne. Pozdrawiam
      • kasztankaggg Re: prof dr Jankowski z Poznania 15.10.15, 11:32
        Kochani Rodzice.Zawsze bylo tak,ze ilu ludzi tyle opini.Ja zaryzykowalam..uwierzylam zaledwie kilku dobrym opiniom.Zrobilam to dla dobra mojego synka,ktoremu w moim miescie chciano usunac nerke...zaryzykowalam i nie załuje tej decyzji w kazdej chwili mojego i syna zycia.Teraz to juz 20letni męzczyzna z dwiema zdrowymi nerkami...i to jest dla mnie najwazniejsze. Uwazam,ze dla dobra dziecka trzeba czasem podejmowac ryzyko.Nigdy nie bylo tak,ze wszyscy na swiecie sa zadowoleni z tej samej rzeczy...Dlatego polecam Pana Profesora Jankowskiego...a co do peniedzy..no coz ..jesli chodzi o zdrowie pieniadze nie sa najwzniejsze.. Pozdrawiam. Grazyna

• jagandra Re: prof dr Jankowski z Poznania 30.10.15, 12:52
      Mnie ten lekarz zawiódł. Wizyty krótkie, w wielkim pośpiechu. Leczył stany zapalne, nie doszedł do ich przyczyny - w każdym razie nie poinformował mnie. Gdy odstawił leki, stany zapalne wróciły, a on stwierdził, że mam córkę ośmieszać, gdy się zasika. Przestałam do niego jeździć i niedawno okazało się, że córka ma blizny pozapalne w nerkach.
      Dodam uczciwie, że jednak właśnie on wykrył u niej te stany zapalne i że dał kilka cennych zaleceń. Ale ogólnie wizyty drogie i w dużym pośpiechu. Miałam też wrażenie, że nie pamięta, o czym rozmawialiśmy na poprzednich wizytach i jakie dawał poprzednio zalecenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka