bianna Re: Przedmioty ekonomiczne i polski szukam pracy 24.03.06, 23:48 Jestem mgr filologii polskiej, aktualnie kończę licencjat - kierunek finanse i bankowość na AE w Poznaniu. Preferuję pracę w wojewodztwie kujawsko-pomorskim lub wielkopolskim, ale jestem jak na razie bardzo elastyczna :)) Kontakt: bianna@gazeta.pl Odpowiedz Link
igaigi szukam pracy - pedagog specjalny, Warszawa 25.03.06, 09:23 Kończę pedagogikę specjalną - surdopedagogikę. Chętnie podejmę pracę w zawodzie. Odpowiedz Link
enona polonista, Bielsko-Biała 25.03.06, 18:20 Szukam polonistki/polonisty do L.O w przyszłym roku szkolnym /zastępstwo tylko 1 rok - można zrobić staż/. Dużo godzin /obecnie 26/.Zainteresowanych proszę o przesłanie CV na enona@gazeta.pl. Odpowiedz Link
trinity84 szukam pracy/anglistka/wroclaw 27.03.06, 16:12 Poszukuje pracy jako lektor/nauczyciel jezyka angielskiego we wroclawiu, najlepiej od sierpnia/wrzesnia. Koncze NKJO i zamierzam kontynuowac studia we wroclawiu i pracowac w zawodzie. Mam doswiadczenie w pracy z dziecmi, mlodzieza i doroslymi. Bardzo prosze o wszelkie informacje dotyczace ofert;) Odpowiedz Link
szymonoley Jestem psychologiem.Szukam pracy w Radomiu. 08.04.06, 17:53 Witam serdecznie!Jestem psychologiem i dziennikarzem.Szukam pracy w Radomiu lub okolicach.Za wszelkie informacje bardzo dziękuję.Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link
e1w2ewa Re: Lublin-język polski 11.05.06, 15:44 Szukam pracy jako nauczyielka języka polskiego w Lublinie. Bardzo zależy mi na odbyciu stażu, więc biorę pod uwagę również pracę na zastępstwo. Za wszelkie informacje dziękuję!Pozdrawiam Wszystkich poszukujących! Odpowiedz Link
osimek Ksztalcenie zinegrowane w Łodzi 14.05.06, 17:18 Szukam pracy jako nauczyciel kszt. zintegrowanego w Łodzi, bowiem Wydzial Edukacji nie wyrazil zgody na otworzenie trzech klas pierwszych w naszej szkole ( a odchodza 3 trzecie) Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link
luka80 FIZYKA- Pruszków i okolice 15.05.06, 11:19 Jestem nauczycielką fizyki, szukam pracy w Pruszkowie i okolicach ( gimnazjum lub liceum). Małgosia Odpowiedz Link
venilia Re: Dam pracę/ szukam pracy 29.05.06, 22:29 agozt 29.05.06, 21:17 podejme prace jako nauczyciel nauczania zintegrowanego w publicznej,spolecznej lub prywatnej szkole na terenie Lublina lub jako nauczyciel jezyka wloskiego posiadam kwalifikacje i doswiadczenie zawodowe jezeli ktos wie o jakims miejscu pracy prosze o kontakt na adres gazety dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link
filand2004 Szukam pracy/Podstawy przedsiębiorczy/Warszawa 12.06.06, 08:10 lub okolice. Informacje i oferty proszę kierować na adres filand2004@gazeta.pl lub pod numer telefonu 022 658 04 32. Łączę wyrazy szacunku. Odpowiedz Link
filand2004 Szukam pracy/Podstawy przedsiębiorczości/W-wa 12.06.06, 08:12 lub okolice. Informacje i oferty proszę kierować na adres filand2004@gazeta.pl lub pod numer telefonu 022 658 04 32. Łączę wyrazy szacunku. ps. Przepraszam za powtórzenie ale w poprzednim temacie był błąd w temacie. Odpowiedz Link
madzialena22 Szukam: kl.I-III, "zerówka" ,przedszkole-Szczecin 28.06.06, 17:59 Właśnie skończylam studia magisterskie na kierunku pedagogika wczesnosznolna i przedszkolna. Szukam pracy w Szczecinie, w szkole podstawowej jako nauczyciel kształcenia zintegrowanego, klasy "zerowej" lub w przedszkolu. Magdalena oriana19@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
aspinia Re: Szukam: kl.I-III, "zerówka" ,przedszkole-Wrocl 02.07.07, 07:41 Szuakm pracy w ksztalceniu zintegr, lub zerowce, tez przedszkole we Wrocławiu. aspinia@gazeta.pl Odpowiedz Link
kocie_ooczko szukam:biologia, przyroda-Bielsko 08.08.06, 22:26 proszę o kontakt jeżeli ktoś wie o wolnym miejscu w szkole dla nauczyciela przyrody lub biologii w Bielsku Białej lub w okolicach (ale raczej tych południowych:). bardzo chętnie zastępstwo! Odpowiedz Link
joasiiik25 Re: ustrzyki 14.08.06, 16:29 -------------------------------------------------------------------------------- Zespół Szkół Publicznych nr 1 w Ustrzykach Dolnych zatrudni nauczyciela matematyki . Wymagane wyższe wykształcenie pedagogiczne. Oferty proszę kierować do sekretariatu szkoły na adres: Zespół Szkół Publicznych Nr 1 38- 700 Ustrzyki Dolne ul. 29 Listopada 21 Telefon kontaktowy: 0134611421 w godzinach urzędowania sekretariatu 8.00-15.00 uwaga: proszę nie wysyłać maili na adres "gazetowy" ____________________________________________________ znalazlam wiec kopiuje:) Odpowiedz Link
joasiiik25 Re: podkarpacie: 14.08.06, 16:33 OFERTY PRACY Centrum Aktywizacji Bezrobotnych ul. Hanasiewicza 10 Wszelkie zapytania dotyczące ofert prosimy kierować na adres oferty@pup.rzeszow.pl bądź telefonicznie: 850 47 90, 860 91 56 Nauczyciel gry na fortepianie- wyzsze wyksztalcenie, muzyczne, przygotowanie pedag. N jez.angielskiego - wyzsze wyksztalcenie+przyg pedago N muzyki - wyzsze +przyg pedag OFERTY Z ANONSOW - 14.08.06 RZESZOW Odpowiedz Link
yagu Re: Dam pracę/ szukam pracy 28.08.06, 19:16 poszukiwany pilnie etat lub nawet pare godzin dla germaisty-Warszawa i okolice. Odpowiedz Link
joasiiik25 Re: PODKARPACIE 29.08.06, 15:35 www.epuls.praca.gov.pl/ KTO SZUKA PRACY W PODKARPACIU NAPEWNO JA ZNAJDZIE:) POWODZENIA Odpowiedz Link
anetakm1 Re: Dam pracę/ szukam pracy 01.09.06, 18:34 Wplny Etat dla anglisty w gimnazjum nr 142 w Warszawie Odpowiedz Link
venilia Re: Dam pracę/ szukam pracy 27.09.06, 23:33 jest praca dla anglisty-wrocław rita78 27.09.06, 20:17 + odpowiedz mam cynk ze na swietokrzyskiej w SP 66 ( chyba taki nr) pilnie poszukuja anglisty na caly etat. 5-6 klasy. Odpowiedz Link
trinity84 anglista/wrocław 01.11.06, 11:29 prawdopodobnie bedzie wolny etat w gimnazjum nr 39 dla anglisty od lutego (szkola mala i bez patologii). sprawa wyglada nastepujaco: ja pracuje tam na razie na zastepstwo, nie wiadomo czy pan, ktory jest zatrudniony na stale wroci w nastepnym semestrze. ja jestem zmuszona zrezygnowac, gdyz nie daje rady pogodzic pracy i studiow jednoczesnie... jesli ktos jest zainteresowany praca nawet od teraz to bylabym gotowa zrezygnowac wczesniej... prosze o kontakt: sylig@poczta.fm lub GG 271144 Odpowiedz Link
francesca12 J. niemiecki-szukam pracy 11.01.07, 09:52 jako nauczycielka/lektorka/ tłumaczka j. niemieckiego kontakt: francesca12@gazeta.pl Odpowiedz Link
reirei szukam pracy-lektor j.hiszp. Łódź 19.01.07, 17:17 Szukam pracy jako lektor języka hiszpańskiego. Jestem po licencjacie z filologii hiszpańskiej, mam przygotowanie pedagogiczne; od pół roku pracuje w jednej szkole językowej, ale mam mało godzin i przydałoby mi się jakieś dodatkowe zajęcie. Odpowiedz Link
anusienka1 Re: historia i plastyka Łódź 06.02.07, 22:57 szukam pracy jako nauczyciel historii i plastyki w łodzi Odpowiedz Link
osimek Re: Dam pracę/ szukam pracy 14.03.07, 13:12 Podejme prace jako nauczyciel nauczania zintegrowanego w publicznej szkole na terenie Łodzi(sytuacja podobna do zeszłorocznej) Posiadam kwalifikacje i doswiadczenie zawodowe. Jeżeli ktos wie o jakims miejscu pracy prosze o kontakt na adres gazety Dziekuje i pozdrawiam Asia Odpowiedz Link
raczek47 Polonistka/ lubuskie/ 10 lat pracy w zawodzie 06.04.07, 22:11 jeszcze dodam , że jestem nauczycielem mianowanym i mam doświadczenie w pracy z tzw.trudną młodzieżą.Jestem też egzaminatorem gimnazjalnym i maturalnym. Szukam pracy, najchętniej oczywiście w zawozdie, zgodnej z kwalifikacjami. Odpowiedz Link
evel_m Szukam pracy - matematyka 07.04.07, 15:00 Szukam pracy w charakterze nauczyciela matematyki w SP lub gimnazjum. Jestem nauczycielem kontraktowym, jednak obecna umowa o prace konczy mi sie w tym roku. Mam 2 letnie doswiadczenie pracy w zawodzie nauczyciela. Najchetniej podjelabym prace w Kielcach. Odpowiedz Link
joasiiik25 Re: aktualne oferty pracy 12.04.07, 10:08 www.krakow.pl/miasto/edukacja/oferty.php www.praca.info/nauczyciel.aspx Odpowiedz Link
ab.ab7219 Re: Dam pracę/ szukam pracy 15.04.07, 19:48 Szukam pracy jako nauczycielka języka polskiego od września 2007 roku we Wrocławiu lub najbliższej okolicy. Jeśli ktoś wiedziałby o jakichś wolnych etatach, to bardzo proszę o wiadomość. Odpowiedz Link
szymonoley psycholog/dziennikarzSzukaPracy-d awne woj.kaliskie 25.04.07, 15:12 Witam serdecznie!Jestem psychologiem po KULu i dziennikarzem po warszawskiej WSD.Od 3 lat pracuję jako psycholog szkolny, od 2 jako nauczyciel psychologii w Medycznej Szkole Policealnej.Cechują mnie wysokie umiejętności interpersonalne, solidność, odpowiedzialność i zaangażowanie w wykonywaną pracę.Szukam pracy w Ostrowie Wielkopolskim (lub okolicach: Kalisz, Ostrzeszów, Odolanów, Krotoszyn, Pleszew etc.), niekoniecznie w zawodzie.Pozdrawiam! Odpowiedz Link
cdrom Szukam pracy: fizyka i matematyka, Lublin/Warszawa 05.05.07, 01:16 Jestem absolwentem Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II w Lublinie. Posiadam wyższe wykształcenie magisterskie oraz uprawnienia pedagogiczne. Pilnie poszukuję pracy jako nauczyciel fizyki i astronomii tudzież matematyki - w Lublinie i okolicach, ewentualnie w Warszawie. Dotychczas pracowałem jako informatyk - serwisant stron www czy grafik komputerowy. Chciałbym jednak, po 2 latach, zdecydować się na pracę w swoim wyuczonym i wymarzonym zawodzie nauczyciela. Jeśli ktoś wiedziałby o jakichś wolnych etatach, to bardzo proszę o wiadomość. Mogę zacząć nawet od jutra ;) Odpowiedz Link
gosiak822 Re: Dam pracę/ szukam pracy 21.05.07, 17:27 poszukuje pracy nauczyciela geografii lub przyrody, mój nr tel. 507 343 914 Odpowiedz Link
alfredkat dam prace bibliotekarce w Katowicach 25.07.07, 21:43 Dam prace bibliotekarce - Gimnazjum w Katowicach wymiar pol etatu lub 3/4 etatugodzin. Chetne osoby prosze o CV na adres rottenburg@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
elicha3 polonista szuka Łódź 06.06.07, 01:19 Poszukuję pracy w charakterze polonisty (ostatecznie nauczyciela-bibliotekarza) w szkole podstawowej lub gimnazjum! Jestem mianowana, mam 9 lat praktyki. Pracowałam dośc długo w szkole integracyjnej. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
lagosia1 Szukam pracy - nauczycielka jęz. polskiego. 29.06.07, 22:38 Jestem tegoroczną absolwentką filologii polskiej. Szukam pracy jako nauczycielka języka polskiego. Pułtusk, Maków Mazowiecki, Różan i okolice Odpowiedz Link
lagosia1 Re: Szukam pracy - nauczycielka jęz. polskiego. 29.06.07, 22:41 lagosia1 > Jestem tegoroczną absolwentką filologii polskiej. Szukam pracy jako nauczycielka języka polskiego. Pułtusk, Maków Mazowiecki, Różan i okolice tel. 0517830592 Odpowiedz Link
anna.m.nowak szukam pracy 07.08.07, 01:12 Szukam pracy na terenie Bydgoszczy lub okolicy. Jestem nauczycielem mianowanym. Mam ukończoną oligofrenopedagogikę, teologię i matematykę. Odpowiedz Link