mamaalusi1 Matematyka+inf, podstawówka koło Poznania 08.08.07, 08:39 Szkoła Postawowa w Konarzewie szuka od września matematyaka, który/która może również uczyć informatyki i opiekować sie pracownią, do Konarzewa jedzie się ok.30 minut autobusem z Górczyna, w szkole uczy się około 100 dzieci. Proszę przesyłać oferty na spkonarzewo@op.pl, telefon do szkoły 061 8148 342 Odpowiedz Link
venilia Praca we Wrocławiu, ale nie w szkole 15.08.07, 22:45 A ja z innej beczki, zapraszam do mnie do firmy. Właśnie rozwijamy nasz zespół, poszukujemy osób z bardzo dobrą znajomością języka niemieckiego. Możliwość pracy na pół etatu ( popołudnia, wieczory), także studenci mile widziani, ale też osoby szukające stałej pracy. Firma międzynarodowa, korporacyjna, położona w centrum Wrocławia (widok na Rynek), dobry socjal:) Wiadomości z pierwszej ręki u mnie, może znacie kogoś, kto szuka pracy i zna niemiecki. A może jakiś germanista szuka alternatywy poza szkołą ;) Informacje na priv. Odpowiedz Link
marusia27 PRZEDSZKOLE PRYWATNE- WARSZAWA 25.09.07, 10:53 Pilnie poszukuję nauczyciela do grupy 4 latków w przedszkolu, cały etat, atrakcyjne warunki pracy i płacy. Odpowiedz Link
venilia Re: PRZEDSZKOLE PRYWATNE- WARSZAWA 28.09.07, 21:37 dodatkowa praca dla nauczycieli kasia297 28.09.07, 17:32 Odpowiedz biuro podrozy nawiaza wspolprace z nauczycielami w zakreie organizacji zielonych szkol zimowisk zainteresowane osoby prosze o kontakt na maila Odpowiedz Link
dorota_marek_wawa Re: PRZEDSZKOLE PRYWATNE- WARSZAWA 30.09.07, 08:43 Fajnie, ale gdzie jest ten mail?? Odpowiedz Link
oliwija matematyka Łódź 20.10.07, 16:13 szukam pracy od 2 semestru roku szkolnego 2007/2008 w Łodzi. mam ponad 3 letnie doświadczenie we wszystkich typach szkół. najchętniej jednak pracowałbym w podstawówce. Jestem nauczycielem kontraktowym. prosze odezwac sie na maila gazetowego Odpowiedz Link
anna.m.nowak szukam pracy na terenie kujawsko pomorskiego 21.10.07, 03:19 zukam pracy od II semestru w /Bydgoszczy lub okolicy. Jestem nauczycielem mianowanym. Mam uprawnienia do nauczania matematyki i ukończoną oligofrenopedagogikę. Może ktoś ma jakieś namiary. Proszę o kontakt. Odpowiedz Link
aedo Szukam pracy w Dębicy lub okolicy 26.10.07, 12:14 Mam uprawnienia do nauczania matematyki. Jestem nauczycielem kontraktowym. Do tej pory pracowałam w szkole podstawowej i w gimnazjum. Odpowiedz Link
venilia Wroclaw 26.02.08, 21:42 poszukuję nauczyciela warsztatowca- Wrocław theday 26.02.08, 18:12 Odpowiedz poszukuję nauczyciela warsztatowca, któr poprowadzi zajęcia taneczne i fotograficzne dla dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym w nowo powstałej placówce artystycznej dla dzieci we Wrocławiu- PILNE Odpowiedz Link
pearl24 podejme pracę - język polski i logopeda warszawa 27.02.08, 12:58 Szukam pracy w szkole podstawowej jako nauczycielka polskiego lub logopeda. Odpowiedz Link
maja25.1 szukam pracy - wrocław i okolice 27.02.08, 22:07 młoda pedagog z doświadczeniem w pracy na stanowisku pedagoga szkolnego w szkole podstawowej i gimnazjum szuka pracy. Jeżeli wiecie może gdzie jest jakiś wolny etat, proszę dajcie znać na maila gazetowego :) Odpowiedz Link
ola_szuka_do_przedszkola Re: Dam pracę/ szukam pracy 03.03.08, 22:14 Od wrzesnia 2008 zacznie działać w Otrębusach koło warszawy nieduży Klub PRZEDSZKOLAKA z całodzienną opieką nad dziećmi ( w g. 7-18) oraz bogatym programem edukacyjnym. Serdecznie zapraszam wszystkie dzieci w wieku 2,5 - 5 lat oraz ich rodziców. Poszukuję wykwalifikowanego, ciepłego nauczyciela lub studentki ostatniego roku pedagogiki przedszkolnej lub wczesnoszkolnej z doświadczeniem pracy w przedszkolu lub klubie przedszkolaka. Chodzi o pracę codziennie w godz. 8-16.00. Mile widziana praktyka w prowadzeniu zajęć z języka angielskiego, referencje, brak nałogów. Oferuję pracę w miłej atmosferze, z dwiema pomocami nauczyciela, dobrze płatną, ubezpieczeniem ( ZUS, NNW. OC), płatnym urlopem w lipcu 2009 oraz (dodatkowo) miejscem zamieszkania dla osób przyjezdnych. Zapraszam! Aleksandra Tkaczyk tkaczyki@tlen.pl Odpowiedz Link
ola_szuka_do_przedszkola "PRZEDSZKOLE "- Otrębusy w okolicach Pruszkowa 03.03.08, 22:20 Od wrzesnia 2008 zacznie działać w Otrębusach koło warszawy nieduży Klub PRZEDSZKOLAKA z całodzienną opieką nad dziećmi ( w g. 7-18) oraz bogatym programem edukacyjnym. Serdecznie zapraszam wszystkie dzieci w wieku 2,5 - 5 lat oraz ich rodziców. Poszukuję wykwalifikowanego, ciepłego nauczyciela lub studentki ostatniego roku pedagogiki przedszkolnej lub wczesnoszkolnej z doświadczeniem pracy w przedszkolu lub klubie przedszkolaka. Chodzi o pracę codziennie w godz. 8-16.00. Mile widziana praktyka w prowadzeniu zajęć z języka angielskiego, referencje. Oferuję pracę w miłej atmosferze, z dwiema pomocami nauczyciela, dobrze płatną, ubezpieczeniem ( ZUS, NNW. OC), płatnym urlopem w lipcu 2009 oraz (dodatkowo) miejscem zamieszkania dla osób przyjezdnych Zapraszam! Aleksandra Tkaczyk tkaczyki@tlen.pl Odpowiedz Link
kasiunia62 Re: "PRZEDSZKOLE "- Otrębusy w okolicach Pruszkow 06.04.08, 18:12 nauczyciel-wychowawca świetlicy.szukam pracy na wakacje.. co moglabym robić? kolonie odpadają Odpowiedz Link
maja25.1 wrocław - pedagog - gdzie od września? 20.04.08, 22:43 szukam pracy od września we Wroclawiu lub okolicach - jestem pedagogiem. Może ktoś wie, gdzie potrzebują od nowego roku szkolnego pedagoga? Odpowiedz Link
grzesasia Re: wrocław - pedagog - gdzie od września? 21.05.08, 20:18 szukam pracy w Białymstoku lub niedalekich okolicach, od wrzesnia 2008 roku jako nauczyciel matematyki, może być troszeczkę informatyki, Mogą to być szkoły integracyjne. kilka lat pracy mam juz za soba :) Odpowiedz Link
kaska791 Warszawa- 3 nauczycieli j. ang 08.06.08, 17:33 Witam serdecznie W Liceum Odólnokształcącym im. Jana III Sobieskiego poszukują 3 anglistów od wrześnie. Warszawa ul. Czerniakowska 128 Bardzo fajna szkoła, dużo sie dzieje, ma klasy o profilach artystycznych ( plastyka, muzyka). Młodzież fajna, grono tez ( młode i otwarte). Dyrekcja ujdzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
venilia Re: Warszawa- 3 nauczycieli j. ang 15.06.08, 18:30 poszukuję nauczyciela niezbyt popularnego przedmiotu jakim jest PKM - Podstawy Konstrukcji Maszyn (technikum samochodowe) ponieważ mój syn ma mieć egzamin poprawkowy z tego przedmiotu, a korepetycje u prowadzącego nauczyciela nie wchodzą w grę - szukam innego nauczyciela tego przedmiotu w Warszawie lub okolicach, a nawet innym mieście - na własną rękę nie jestem w stanie pomóc synowi w opanowaniu tego materiału bez fachowej wiedzy korepetytora będę bardzo wdzięczna za pomoc - pozdrawiam, Fly/Iga Odpowiedz Link
madzialena22 Szukam pracy- SZCZECIN, klasy I-III lub "zerówka" 17.06.08, 13:19 Szukam pracy jako nauczyciel kształcenia zintegrowanego lub w oddziale przedszkolnym. Jestem nauczycielem kontraktowym. oriana19@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
ewtro szukam pracy pół etatu 04.08.08, 12:23 Nauczyciel kontraktowy przyjmę prace w przedszkolu w klubie malucha itp. Szczegółowe informacje za pośrednictwem poczty Odpowiedz Link
marudaf szukam/nauczanie początkowe Warszawa 11.02.09, 14:27 Szukam pracy w szkole podstawowej w klasach 1-3. mam wykształcenie kierunkowe. skończyłam nauczanie początkowe z wychowaniem przedszkolnym a także pedagogikę ogólną.pracuje od 6 lat w przedszkolu publicznym ale moim marzeniem zawsze była praca w szkole podstawowej. Super jeśli będzie to Warszawa i okolice. Odpowiedz Link
agnieszka_online Matematyk, Białystok i okolice 17.02.09, 19:42 Witam. Jestem matematykiem. Od 8 lat pracuję jako nauczyciel akademicki w Białymstoku. Obecnie poszukuję pracy w szkole. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
pannaxii Szukam pracy - matematyka - Lublin 25.03.09, 23:31 Jestem na V roku studiów (kierunek - matematyka), szukam pracy od września w moim wymarzonym zawodzie nauczyciela. Będę wdzięczna za wszelkie informacje o wolnym etacie w Lublinie i okolicach. Odpowiedz Link
kreska113 szukam pracy / j. angielski / Lublin 02.06.09, 19:02 Może ktoś wie, czy w którejś podstawówce w Lublinie jest wakat na stanowisko nauczyciela j. angielskiego? Najchętniej pracuję z tą właśnie grupą wiekową, teraz muszę dojeżdżać do pracy prawie 40 km; pozdrawiam wszystkich belfrów ;) Odpowiedz Link
kaska791 nauczyciel WF - Warszawa 26.08.09, 16:05 poszukiwany nauczyciel wychowania fizycznego do liceum ogólnokształcącego na pełen etet na 1 rok na zastąpstwo. 75 L.O im. Jana III Sobieskiego ul. Czerniakowska 128. PILNE!!!! Odpowiedz Link
jaga-1984 szukam pracy kl.I-III, polonista o.Piotrkowa Tryb 31.08.09, 21:57 Witam, mam 25 lat, jestem mgr filologii polskiej z uprawnieniami nauczycielskimi oraz kończę w tym semestrze nauczanie przedszkolne i wczesnoszkolne- studia podyplomowe.W roku szkolny 2008/2009 pracowałam jako nauczycielka przedszkola, w grupie mieszanej. 28 sierpnia dowiedziałam się, że nie mam pracy!!! Jeśli ktoś wie coś o wolnym stanowisku pracy- proszę o pomoc. Odpowiedz Link