venilia 07.10.09, 18:34 Miejsce dla Was na rozmowy różne :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venilia Re: Angliści 07.10.09, 18:37 Natchnienie na godziny karciane- angielski czujka78 07.10.09, 15:14 Odpowiedz Piszcie co robicie na karcianych w ramach zajęc dla dzieci zdolnych kl 2-3. Ewentualnie gdzie są jakieś ciekawe strony internetowe. Czy trzeba odrabiać te zajęcia jeśli wypadają w dzień Nauczyciela:) Odpowiedz Link
venilia Re: Angliści 07.10.09, 18:37 Happy House wyd. Oxford - UWAGA czujka78 07.10.09, 15:10 Odpowiedz Uczę w prywatnej firmie w przedszkolach i tam właśnie pracuję z książką Happy House 1. Uważam że jest świetna: ścieżka dżwiękowa super, strony do kolorowania, naklejki... Obecnie podjęłam pracę w szkole i dostałam również "zerówki". Tak więc postanowiłam zamówić te ksiązki. Zamówiłam New Happy House1(sam podręcznik) i strasznie się zdziwiłam: ksiązka nagle jest do szkoły podstawowej rekomendacja kl.1, naklejek nie ma, stron do kolorowania też nie... Co się okazało: wydawnictwo sprzedaje "podwójnie" te same niemalże książki do firm prywatnych dla przedszkoli - sprowadzane z Anglii (wszystkie piosenki te same), naklejki w podręczniku oraz do szkół podstawowych. Wniosek: można usłyszeć że dzieci w 1kl juz te ksiązki miały w przedszkolu. Przestrzegam!!! Odpowiedz Link