asia.miniaczek Re: koniec wakacji 25.08.05, 11:06 a przede mna jeszcze 3 miesiace wolnego,... z moim syneczkiem...Hip, hip - hura!!! Odpowiedz Link
luka80 Re: koniec wakacji 25.08.05, 13:07 koniec wakacji i początek pierwszej w życiu pracy, nie wiem czy plakać czy się cieszyc... Odpowiedz Link
brynika Re: koniec wakacji 25.08.05, 14:11 Taaaaa....chyba znowu zaczne grać w Lotto;) Odpowiedz Link
svistak Re: koniec wakacji 25.08.05, 14:26 ja juz od tygodnia przygotowuje rozklady i scenariusze lekcji. mam w tym r.szkol. szosta, piata i czwarta kl. a w kazdej inny podr./narzucone przez dyr./ W pon. od osmej siedze na egzaminach powtorkowych.potem rada itp. najgorsze jest to ze na sama mysl o tej szostej klasie dostaje drgawek - sa straszni! cale wakacje czytam tony poradnikow i sie przygotowuje na rozne sytuacje... nie nie jestem przewrazliwiona ani zle nastawiona, po prostu WIEM co mnie czeka i juz: walka o chwile ciszy i spokoju :-) s. PS. Jestem optymistka - zawsze: wiem ze bedzie koniec swiata,ale nie wiadomo kiedy ;-) Odpowiedz Link
luka80 Re: koniec wakacji 25.08.05, 14:44 Nie strasz swistak, ja bede uczyc w gimnazum, ale mam nadzieje, że to normalne dzieci i nie muszę się przygotowywac na "rozne sytuacje..." Odpowiedz Link
ella35 Re: koniec wakacji 25.08.05, 18:06 Tu są dopiero dzieci nienormalne. Gimnazjum to zoo. Będzie piąty rok, jak uczę w tym przybytku. Odpowiedz Link
belferka33 Re: koniec wakacji 25.08.05, 19:34 Pracując w gimnazjum możesz trafić (czego wrogowi nie życzę) tak jak ja - opisałam to na forum pana Romana Gawrona. Jeżeli nie masz mocnych nerwów (ja już nie mam żadnych), lepiej nie czytaj. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego Odpowiedz Link
luka80 Re: koniec wakacji 25.08.05, 20:11 w razie czego nie przeczytam :-), żeby nie martwić się na zapas Odpowiedz Link
cytryna76 Re: koniec wakacji 25.08.05, 23:25 Ja też muszę wrócić do gimnazjum, choć najchętniej nie wracałabym już tam nigdy więcej. 4 rok tej męki, powiedziałam sobie, ze ostatni i tej myśli się trzymam. Odpowiedz Link
svistak Re: koniec wakacji 26.08.05, 09:58 cytryna76 napisała: > Ja też muszę wrócić do gimnazjum, choć najchętniej nie wracałabym już tam nigdy więcej. 4 rok tej męki, powiedziałam sobie, ze ostatni i tej myśli się > trzymam. hehe, mam za soba 17 lat pracy, "wszystkie" stopnie i zero mozliwosci poprawienia sobie humoru(czytaj:finansow),bo stanowisko dyr-a zablokowane a do kuratorium sie nie dopcham.raczej poza szkola tez nie znajde pracy, wiec... JAK SIE NIE MA CO SIE LUBI, TO SIE LUBI CO SIE MA ;-) /poł żartem,pol serio/ pzdr. s. Odpowiedz Link
kb1k Re: koniec wakacji 26.08.05, 12:34 Oj! Świstaku niedobrze to albo syndrom wypalenia zawodowego albo nerwica wiecha czy jakos tam -wiem bo też to mam -koleżanki z nauczycielskiego forum postawily diagnozę!Ja mam 23 lata pracy i witam Cie w klubie skonsumowanych nauczycieli! Odpowiedz Link
svistak Re: koniec wakacji 26.08.05, 21:47 kb1k napisała: > Oj! Świstaku niedobrze to albo syndrom wypalenia zawodowego albo nerwica wiecha> czy jakos tam -wiem bo też to mam -koleżanki z nauczycielskiego forum postawil> y diagnozę!Ja mam 23 lata pracy i witam Cie w klubie skonsumowanych nauczycieli> ! wole byc skonsumowanym nauczycielem niz skorumpowanym politykiem, hehehehe... wybaczcie ale pod wplywem zblizajacego sie stresu i nawalu zajec zaczyna mi lekko odbijac :-))))))) www.koszulki.com s. Odpowiedz Link
kb1k Re: koniec wakacji 27.08.05, 13:18 Skonsumowanie ma różne objawy dlatego napisałam WITAJ W KLUBIE ! Odpowiedz Link
svistak Re: koniec wakacji 27.08.05, 14:43 kb1k napisała: > Skonsumowanie ma różne objawy > dlatego napisałam WITAJ W KLUBIE ! klub wyplutych belfrow? :-)))))))) s. ---- rozgryź mnie, rozgryź! Odpowiedz Link