Dodaj do ulubionych

awans na mianowanie

09.10.05, 22:04
czy do teczki na mianowanie jest potrzebna opinia rady rodziców? zamierzam
złożyc wniosek w przyszłym tygodniu, ocenę dorobku juz mam i ta opinia mi nie
daje spokoju. dyrektorka nic nie mówiła, tym bardziej nic nie dała.
sprawdziłam jakie dokumenty sa potrzebne i nic takiego tam nie ma. a całą
resztę posiadam. tylko do czego ta opinia RR? do tej pory byłam przekonana, że
dostane ją razem z oceną od dyrektorki. czy osoby, które zrobiły mianowanie
albo właśnie kończą mogłyby rozwiać moje wątpliwość? z góry dziękuję:)
Obserwuj wątek
    • ewcia_ewcia Re: awans na mianowanie 10.10.05, 08:07
      nie
    • venilia Re: awans na mianowanie 10.10.05, 13:55
      Nie jest potrzebna, robiłam mianowanie w lipcu i nic takiego nie miałam.
    • tiggera dzięki:) 10.10.05, 15:19
      byłam dzisiaj złozyc teczkę i 'miła pani' nawet nie wspomniała o tym, za to
      znalazła mi masę innych niedopatrzeń. ja wiem, to jej praca, ale płakać się
      chce. awans robiłam w dwóch szkołach(przeprowadzka), i korekta dokumentów z
      obecnej szkoły to 'pikuś'. na szczęście z poprzedniej wszystko ok (załatwiane
      pocztą w zwariowanym trybie, zaraz po przeprowadzce). za to mam niezła jazdę ze
      stopniem n-la kontraktowego. robiłam to 2000r. (w jeszcze innej szkole), byłam
      młoda i głupiutka i nie wiedziałam, ze dyrektor musi podpisac dokument z jednej
      i drugiej strony. i teraz musze zdobyć podpis i pieczątkę na 'akcie nadania
      ...bla, bla, bla'. na szczęście nadal jest tam ten sam dyrektor, bo w przeciwnym
      razie byłabym ugotowana. 'miła pani' powiedziała, ze chyba musiałabym anulować
      akt i prosić o wydanie nowego od obecnego dyrektora. a że do końca października
      tylko trzy tygodnie, to cały awans diabli by wzięli i kilka lat pracy na
      marne.dobrze, ze teczkę złozyłam dzień po skończeniu awansu, dzięki temu jest
      szansa, ze zdąże.sory, że takie przydłuhie, ale może komuś się przyda:) oby nie.
      acha, pani była naprawdę miła:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka