agar2208 17.09.09, 11:02 Witam. Jaki zakupić śpiwór do Peg Perego PLIKO P3 Completo??? Jest w tym wózku pokrowiec na nóżki, ale myslę, że w zimie nie wystarczy. Jaki śpiwór polecacie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zurekgirl Re: Śpiworek do PP Pliko 17.09.09, 13:54 No najlepiej to oryginalny, tyle, ze drogi. Ja kupilam taki uniwersalny z Allegro i jest super. Na gorze material taki lekko mechaty, wewnatrz sztuczny misiek. Dziecku milutko i cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
agar2208 Re: Śpiworek do PP Pliko 18.09.09, 07:33 Orginalnego nie mogą w internecie nigdzie znaleźć. A taki uniwersalny , to nie wiem czy nie okaże się np za krótki Odpowiedz Link Zgłoś
zurekgirl Re: Śpiworek do PP Pliko 18.09.09, 10:48 Ja kupilam najdluzszy jaki znalazlam. Na poczatku byl za dlugi, wiec na gorze robilam z niego taka otulinke na glowke (musialam dorobic dziurki na pasy nizej, ale ze to misiek, to nie widac nawet teraz), a jak dzidzia urosla, to spiworek jest idealny i spokojnie nam w niego wchodza nozki z bucikami. Odpowiedz Link Zgłoś
groniek1977 Re: Śpiworek do PP Pliko 02.10.09, 22:07 A w jakim wieku Wasze dzieci? Bo moja przesiadła się do pliko mając 8 miesięcy, a śpiworek kupiłam tylko taki cienki mamas&papas i wydawało mi się, że ciasno jest w środku. Chodzi mi o to, że wózek jest dosyć wąski i ciężko mi sobie wyobrazić w nim dziecko w kombinezonie i jeszcze grubym(tzn. typowym) śpiworku. Pliko jest dosyć dobrze pozakrywane, szczelna budka, wysokie boczki, ciepłe i szczelne okrycie,myślę,że mojej córce było w nim dosyć ciepło nawet bez śpiworka w cieplejsze zimowe dni. (na pewno cieplej niż w wielu spacerówkach z typowymi śpiworkami. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-krystyna Re: Śpiworek do PP Pliko 03.10.09, 05:48 zurekgirl napisała: > Ja kupilam najdluzszy jaki znalazlam. Na poczatku byl za dlugi, wiec > na gorze robilam z niego taka otulinke na glowke (musialam dorobic > dziurki na pasy nizej, ale ze to misiek, to nie widac nawet teraz), > a jak dzidzia urosla, to spiworek jest idealny i spokojnie nam w > niego wchodza nozki z bucikami. a moglabys wyslac mi zdjecie jak dorobilas te dziurki na pasy? dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś