Dodaj do ulubionych

QuickSmart Easy Fold Stroller , potrzebna opinia

23.09.09, 22:26
czy ktoś ma ten wózeczek. Potrzebuję lekkiej spacerówki do
samochodu, wydaje sie idealny, ale moje dziecko zasypia czasem w
najmniej nieoczekiwanym momencie. Czy ten wózek ma pozycję leżąca
bądź półleżącą oparcia? I ogólnie czy wózek nie okazał sie dla was
zawodem.
Obserwuj wątek
    • pinik Re: QuickSmart Easy Fold Stroller , potrzebna opi 23.09.09, 22:35
      Chyba nikt go tu nie ma. Narazie na pytanie od niego jeszcze nikt
      nie odpowiedzial. Mnie tez sie podoba i korcil mnie.

Ale malo o nim wiadomo.
      • epreis Re: QuickSmart Easy Fold Stroller , potrzebna opi 23.09.09, 22:51
        chciałam napisac, że możesz być pierwsza bo jeszcze kilka dni temu był na allegro za 299zł (kup teraz z przesyłką) a to tyle co nic, ale już nie ma tych aukcji..
        jest jakas takaś
        www.allegro.pl/item748648215_wozek_quick_smart_sliczny_nowy_okazja.html
        a poza tym drogo ;)
        • ewell_85 Re: QuickSmart Easy Fold Stroller , potrzebna opi 28.09.09, 10:13
          kiedyś byłam bardzo ainteresowana tym wózkiem, ze względu na wyjazd.
          przewertowałam chyba cały internet, znalazłam aukcję allegro na której zeszło
          kilka sztuk tych wózków i napisałam do zamawiajacych z prośba o opinie.
          zrezygnowałam w końcu bo każda mama pisała co innego. jedna że wózek wytrzymały
          (podają że do 15kg) i że bedzie na dłużej niż 15kg, inna napisała że ma bardzo
          lekką konstrukcję i że 15 kg to jest zawyżona waga, że nadaje się dla
          zdecydowanie lżejszych dzieci. trzecia mama napisała że jest zadowolona z
          wózeczka ale jeździ nim bardzo rzadko, tyle co do supermarketów np bo po nie
          równym podłożu nie prowadzi się najlepiej. wywnioskowałam ze wszystkich opinii
          ze wózek jest super na typowo krótkie wypady np po galerii handlowej i w podróż.
          w rezultacie jednak nie przekonłam się do niego...
          • maja3333 do pinik 30.09.09, 16:38
            pinik jak ku[isz ten wozek to koniecznie pochwal sie :P ja przymierzam
            sie do niego, ale ciagle sie waham...
        • ewell_85 Re: QuickSmart Easy Fold Stroller , potrzebna opi 28.09.09, 10:15
          a jeżeli chodzi o tego linka to na ten wózek raczej bym się nie zdecydowała. ten
          daszek jest jakis dziwny...

www.allegro.pl/item751386831_rewelacyjny_lekki_wozek_quick_smart_maly_zwrotny.html
          ja myślałam o tym

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka