mamaniesi 18.02.10, 19:05 co sadzicie o tym wózku, może któraś z Was posiada taki wózek, jakie są jego plusy i minusy? będę wdzięczna za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulek76 Re: X-LANDER X-RUN 10.03.10, 17:16 Ja też zastanawiam się nad tym wózkiem. Proszę o opinie i góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
naska77 Re: X-LANDER X-RUN 15.06.10, 18:25 też odnawiam wątek, bo bardzo chciałabym wiedzieć jak posiadaczki oceniają ten wózek. Podobno bardzo mało się go sprzedaje,ale myślę , że to ze względu na nieco innowacyjny wygląd - i m.in. o wygląd mi chodzi - a zwłaszcza te pochyłe koła - czy ktoś testował ten zestaw z gondolą? Czy jest też możliwość zamontoawnia fotelika samochodowego na stelażu? I jak tak naprawdę jest z tym przednim kołem- odczuwa się dyskomfort z powodu braku skrętności, czy wręcz przeciwnie. Proszę o odpowiedź jak ktoś ma lub miał ten model , bo mało tu opinii na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
magda19lenka Re: X-LANDER X-RUN 15.06.10, 19:36 da się montowac fotelik, albo maxi cosi albo ten xlanderowy. Ja nim tylko jeździłam w sklepie, ale był taki "leciutki", po prostu płyną. Tapicerka, budka, pałąk sa takie jak w innych xlanderach - użytkowniczki raczej chwalą. Co do braku skrętnych kół to myślę, że to kwestia przyzwyczajenia. Ja od początku je miałam i teraz nie wyobrażam sobie nieskrętnego wózka. Jedyne co mi ewidentnie nie pasuje w tym wózku, to to, że trzeba zdejmować koła przy każdej próbie składania. Odpowiedz Link Zgłoś