monjan 26.04.10, 13:49 allegro.pl/item1008779074_weeride_carrier_fotelik_na_rower_rowerowy_nowosc.html ktoś ma? wygląda fajnie, tylko czy mi się wydaje, czy dorosły musi pedałować "na boki"? od jakiego wieku jest?do jakiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mak-111 Re: fotelik rowerowy weeride 26.04.10, 22:25 no wlasnie tez ciekawa jestem jak to jest z tym pedalowaniem. i ciekawe jest czy to aby na pewno wygodne? jakos dziwnie nie ma nigdzie zdjecia z boku podczas jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
nikus4 Re: fotelik rowerowy weeride 27.04.10, 10:43 Tu jest pare filmików: allegro.pl/item1010830766_fotelik_weeride_kangaroo_carrier_wysylka_kurier.html Odpowiedz Link Zgłoś
studnisko77 Re: fotelik rowerowy weeride 04.06.10, 15:21 Jestem pod kilku kilometrach przejechanych z synem (21 m-cy, 12kg). Więc z nogami nie ma większego problemu-myślałem że będzie gorzej. Fotelik sprawia wrażenie strasznie małego. Super się prowadzi, skręca itp. SUPER FOTELIK!!! A teraz wady: 1.mały-więc maksymalnie jeszcze następny sezon i syn zapewne wyrośnie. 2.do rowerów z bardziej wyprostowaną sylwetką (gdyż dzieciak+kask będzie się o was uderzał) OGÓLNIE POLECAM!!!!! SUPER FOTELIK Odpowiedz Link Zgłoś
variuss Re: fotelik rowerowy weeride 07.06.10, 13:39 www.bobike.nl/Choose_language.htm ja polecam taki- z "szybą" - bardzo komfortowy i dla dziecka i dla rodzica. Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: fotelik rowerowy weeride 09.06.10, 11:33 Ja też polecam bobike mini (szyba jest opcją). Przymierzałam się do weeride, potem znalazłam bobike i jestem zachwycona. Nie ma dla mnie różnicy czy jadę sama czy z dzieckiem (15m), żadnego pedałowania na boki (mam 174 cm więc nie jestem najniższa). Młody uwielbia - jak widzi rower to zaczyna przebierać nogami. Odpowiedz Link Zgłoś