Dodaj do ulubionych

Mamas&Papas Beat Buggy

02.09.10, 08:00
Czy wózek ten będzie odpowiedni dla 2,5 latki?Chodzi mi o parasolkę
która:
1.Będzie się dobrze podbijać
2.Rozkładać do pozycji leżącej lub półleżącej
3.Nie będzie większych problemów w zimie z prowadzeniem jej
4.Koszt też nie duży bo to wózek na jakieś pół roku
Obserwuj wątek
    • aribeth1 Re: Mamas&Papas Beat Buggy 02.09.10, 08:53
      Mam beata i syna 2 lata 7 m-cy, 15 kg i powiem Ci, że jest ciężko. Podbija się
      trudno, kiepsko prowadzi, słowem - nie polecam. Kiedy młody miał rok, było ok -
      choć wtedy z kolei zjeżdżał mi z siedzenia i musiałam co chwilę go poprawiać.
      Teraz nie jestem z wózka zadowolona, na szczęście tak rzadko z niego korzystamy,
      że nie opłaca mi się wymieniać na inny.
      • patysia00 Re: Mamas&Papas Beat Buggy 02.09.10, 10:27
        no cóż ja też mam beata, córka ma 20 miesięcy i jakoś dajemy radę. Nie narzekam,
        bo wózka używamy na spacery przeważnie, a wtedy córka dużo chodzi:P Zdarzają nam
        się wyprawy autobusowe i też nie narzekam. Z podbijaniem też nie mam problemu,
        ale i dziecko mam mniejsze (i pewnie lżejsze) niż poprzedniczka. Na zimę wózek
        pewnie się nie będzie nadawał. Zwłaszcza jak będzie taka zima jak poprzedniego
        roku. Kółka się blokują jak wjedzie się w większy piasek... a co dopiero mówić o
        śniegu
    • kornnella Re: Mamas&Papas Beat Buggy 02.09.10, 13:18
      Miałam Beat i byłam całkiem zadowolona. Co do pchania to z ciężarem dużym w
      parasolkach nie jest lekko (widać różnice zwłaszcza jak masz inny wózek typu
      wygodna spacerówka czy jogger), ale nie było najgorzej. Przez ponad rok używania
      nic mi sie z wózkiem nie działo i sprzedałam go prawie w cenie zakupu. Potem
      kupiłam X-landra XS czyli masakre już dwukrotnie serwisowaną, ale to inny temat.

Ogólnie za tą cenę czyli 200-300 zł za nówke lub prawie nówke to fajny wózek z
      pełnym rozłożeniem oparcia i wygodnie rozkłądanym podnóżkiem. Ja polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka