Dodaj do ulubionych

Teutonia na zimę

19.10.10, 17:58
Od niedawna jeżdżę spacerówką, konkretnie Spiritem. O ile z gondoli byłam w ubiegłym roku dość zadowolona jeśli chodzi o ochronę od wiatru, to ta sama buda wkurza mnie w spacerówce. Kiedy spacerówka jest w pozycji siedzącej, tył budki dynda i powiewa jak szmata, a zdarza się że wiatr wywraca ją na drugą stronę. Jakoś nie mogę wykombinować co z tym zrobić, czy u Was tez tak jest? Po bokach też jakieś dziury i przeciągi. Poważnie zastanawiam się nad kupnem innego wózka na zimę.
Obserwuj wątek
    • szawra Re: Teutonia na zimę 19.10.10, 22:24
      Tak, mnie ta buda też wkurzała, a najbardziej w pozycji środkowej oparcia, właśnie te przeciągi po bokach. Ale za to jest głęboka.
      • niesia22 Re: Teutonia na zimę 19.10.10, 22:36
        moja córka trzy zimy jeździła teutonią (co prawda fun ale siedzisko takie samo) i buda dobrze ją chroniła...jesli chodzi o tą zwisającą z tyłu część to doszyłam sobie rzepy do krawędzi budy i kawędzi moskitiery, sklejam rzepki i tylna część budki trzyma się oparcia(nie wiem jak jest w nowszych modelach ale w 2007 moskitiera w budzie jest doczepiona do oparcia za pomocą zatrzasków)...jak zima bedzie ostra tak jak ubiegła to może jeszcze skorzystamy -córka ma prawie 3 lata...
        • ochra Re: Teutonia na zimę 20.10.10, 08:45
          Te rzepy to dobry pomysł, nie rozumiem dlaczego nie mogli chociaż doszyć jakiegoś ściągacza, naprawdę nie wygląda to ładnie.
    • moni_ka30 Re: Teutonia na zimę 22.10.10, 20:24
      W mojej byly dwa zatrzaski. A jesli nie ma to moze sama doszyj, ewentualnie rzepy.
      Ta buda to jak dodatkowy kosz na zakupy, ile tam sie rzeczy zmiesci!!!!! Szybciutko doszywaj! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka