Dodaj do ulubionych

emmaljunga czy harta

02.10.11, 01:36
Witam
Proszę o opinię i porady, potrzebuję wózek spacerowy dla wyrośniętego smyka. Ważne jest dla mnie i dla niego zarówno duże siedzisko jak i dobra amortyzacja. Co polecacie Emmaljunga Nitro City czy Hartan Topline S
Obserwuj wątek
    • car.in Re: emmaljunga czy harta 03.10.11, 01:30
      Miałam emmaljungę Smart Duo Combi i ją sprzedałam. Spacerówka w niej beznadzieja. Dziecko cały czas się zsuwało, pasy na wysokości głowy bez możliwości przepięcia,zbyt mało poziomów regulacji oparcia. Kupiłam Hartana Vipa. Przed nami pierwszy spacer:)
    • Gość: Nena Re: emmaljunga czy harta IP: *.eaw.com.pl 06.05.14, 18:56
      Witam
      Polecam z czystym sumieniem HARTAN Topline s

Super od 0-2 lat
      *jako jedyny wózek ma kola z łożyskami dzieki czemu nigdy nie będzie piszczal
      *kolka z teleskopami dają świetna amortyzacje tyl z możliwością 2 pozycji amortyzacji soft i hard
      * lekko sie prowadzi nie to co xlander,mutsy,quiny,maxi cosi .HARTAN TOPLINE S to po prostu mercedes klasy lux :) jak porównasz w sklepie lub u koleżanki to sie zakochasz
      *cicha bodka i duza z nie przepuszczalnego materialu na uv
      *przkladana raczka fajna by szybko zmienić kierunek gdy wkurzające słoneczko swieci i trzeba ciągnąc wozek tu wszysko jednym ruchem lub nierownosci zmiana na wieksze kola,
      *kola male skrętne z teleskopami do miasta,marketu alejk itd,po przełożeniu raczki duże kola super do lasu na wieś i inne wyboje

Jest mega wygodny latwy w obsludze nawet jak kupisz używany nie traci na wartości!!
      pamiętaj by zwrócić uwagę przy kupnie:
      na kola czy sa teleskopy
      na budke czy jest obszyta materialem jesli widac prety wozek ma powyzej 9 lat
      na gondole czy zamek jest uszyty na skos czy poziomo jesli skos to stary powyzej 9
      na kolory rożne kolory byly produkowane w rożnych latach

pamietaj ze na nowego hartana czeka sie 2,5 miesiaca gdyz szyty jest na zamowienie tak jak dobry samochod .wygody i dobrego zakupu nie zastapisz kupujac emmaljunga czy xlandera bo z czasem zrobi sie maly i bedie go trzeba szybko sprzedac warto KUPIC 1 a porzadny.
      uzywany powinnas kupic bez dodatkow (sama spacerowka)ok 1200-1300

ja własnie na tablica.pl sprzedaje swój jak coś zapraszam sprzedaje gdyz przechodze na baggy xi1 parasolke

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka