jaszczka 30.12.11, 11:52 Potrzebuję wózka dla 3 letniej córki, dużo chodzimy na dalekie spacery i wózek jest nam nadal niezbędny, musi być jak największy, co możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tereferefretka Re: Duża parasolka 30.12.11, 11:57 hmm, nie wiem czy sie rozgladalas za maclarenami, xlr to chyba najwieksza spacerowka parasolka jaka przychodzi mi do glowy, ale cena jest zaporowa, cenia sie, ale nie wiem czy slusznie,uzywalam go, ale moja jezdzila do czasu 2latka 4mce, miejsca miala duzo, ale drugi raz bym go nie kupila,jak dla mnie nie byl wart tych pieniedzy. forumki pewnie poleca baby joggera, ze wzgledu na spore siedzisko. na wozkomanii znajdziesz wiecej opinii na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś
jaszczka Re: Duża parasolka 30.12.11, 17:07 Maclaren odpada, za drogi, coś tej wielkości ale tańszego mi pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
krooowka Re: Duża parasolka 01.01.12, 21:58 sprawdź Inglesinę Trip. moja córka (2 lata 2 miesiące) jest raczej duża (88cm, 16kg). W Inglesinie ma wygodnie (z zimowym śpiworkiem już nie tak bardzo), a wózek mimo tego obciążenia prowadzi się bardzo dobrze (wysokość rączek dostosowana raczej do wyższych osób - ja mam 172cm i go uwielbiam, moja mama 164 i ciut jej za wysoko) Odpowiedz Link Zgłoś