Dodaj do ulubionych

Duża spacerówka

IP: *.gdynia.mm.pl 11.01.14, 17:41
Witam,
Chciałabym zakupić duża spacerówkę, najlepiej na kołach pompowanych, koniecznie rozkładaną na płasko. Jaką polecacie. Obecnie mam wózek szer. 35, dł. 78 i jest zdecydowanie za mały. A dziecko jeszcze nie siedzi samo dłużej. Teraz zimą w kombinezonie opatulone to jest masakra. A dziecko rośnie i rośnie. Nigdzie nie mogę znaleźć dużego wózka. Może ktoś ma podobny problem i może mi podpowiedzieć. Dziękuje.
Obserwuj wątek
    • kar-ula Re: Duża spacerówka 11.01.14, 23:14
      Concord Fusion ma naprawdę szerokie i duze siedzisko, poza tym Baby Jogger City Elite.
      • Gość: klarcia Re: Duża spacerówka IP: *.play-internet.pl 21.01.14, 22:48
        A co myślicie o modelu Runner z euro cart? Wydaje się fajna, spora i porządna, składa się do całkiem niewielkich rozmiarów, zastanawiam się nad tą spacerówką, może ktoś ją posiada i mógłby coś więcej opowiedzieć?
        • afroddytta Re: Duża spacerówka 22.01.14, 16:36
          wymiary Runnera z ich strony to szer 34 cm dł całości to 87 cm, z czego system podnoszenia podnóżka jest dziwny, czyli specjalnie bez wielkiej różnicy w stosunku do posiadanego wózka.
          Chyba największe siedzisko ma Concord Fusion, poza tym też Phil&teds, mają bardzo wysokie oparcia, co po rozłożeniu na płasko daje dużą powierzchnię spania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka