jajofka 26.10.05, 11:20 bede bardzo wdzieczna za wszelkie opinie!! cena odstrasza ale na pierwszy rzut oka ma wszystko czego potrzebuje. dajcie znac czy warto sie zarzynac i kupowac to cudo!! z gory dzieki za wszelkie opinie! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
little_dream Re: bebe car tracer 26.10.05, 23:14 witam, ja mam taki,ale używany z allegro jestem bardzo zadowolona lekko się prowadzi,super składa,jest komfortowy ja szukałam długo,bo potrzebowałam wózka spacerówki na zimę i on moje oczekiwania spełnił: pompowane koła są super a to że przednie się skręcają jest bardzo przydatne, bardzo dobrze rozwiązany temat folii p.deszcowej - zapinana na suwak do budy i 2 zatrzaski po bokach-dziecko jest totalnie odgrodzone od deszcu i wiatru (są małe wentylki oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: bebe car tracer 27.10.05, 08:28 Nie daj się nabrać na cenę ,znacznie przewyższa jakość.Jest śliczny i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
annab11 Re: bebe car tracer 31.10.05, 12:06 Mam trackera od roku. Jestem bardzo zadowolona: jest stabilby w terenie i jak dotąd bezawaryjny. Pamiętaj jednak o tym, że ten wózek jest ciężki, więc jeśli musisz wnosic go po schodach, zastanów się... Odpowiedz Link Zgłoś