zolza78 02.03.06, 20:47 nie wiem, na jakim forum mogłabym o to zapytać, więc pytam tu. Ktoś używa? zadowoleni jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamile Re: fotelik Deltim Grillo 02.03.06, 21:32 Właśnie pomały kończę używać, nie mam żadnych zastrzeżeń. * * * * * * * Kuka mam Cię:) Odpowiedz Link Zgłoś
adanko77 Re: fotelik Deltim Grillo 03.03.06, 12:17 ja uzywam (juz uzywany)-jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
2anki Re: fotelik Deltim Grillo 04.03.06, 20:56 niby jest ok. ale na pewno musisz sprawdzić przed zakupem czy się zapnie w samochodzie( fiesta odpada, honda też), jest duży, obszerny dla dzieciaczka ale jak dla mnie ciężki(niewiem ile inne ważą, ale ja już ciągam 10 kg a mały ma dopiero 3miesiące). gdybym miała kupować teraz fotelik to bym kupowała z bazą, a tak jak się często jeździ samochodem i coś załatwia to niestety się pierdzieli z pasami. Odpowiedz Link Zgłoś
zolza78 Re: fotelik Deltim Grillo 05.03.06, 08:12 o choroba, a co jest z hondą nie tak? bo ja mam właśnie hondę civic z 2000 roku i oczywiście zamierzałam najpierw zamontować fotelik i sprawdzić, czy się w ogóle da, a potem dopiero kupić, ale teraz to już sama nie wiem. Aha, może to głupie pytanie, ale co to jest ta baza? Dzięki, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nikusia79 Re: fotelik Deltim Grillo 05.03.06, 14:37 www.lastentarvike.fi/images/Paatuotekuvat/Large/Graco_AutoB_asenn_syv.jpg Baze przypinasz pasami, ta podpórka opiera się o podłogę. www.oo.is/OO/VORUR/BILSTOLAR/Myndir%202002/auto_1.jpg Potem tylko kładziesz fotelik na baze- słyszysz klik i już mocno się trzyma. www.oo.is/OO/VORUR/BILSTOLAR/Myndir%202002/auto_3.jpg Zeby wyjąć naciskasz z tyłu fotelika czerwony spory "guzik"- taka "raczka" i odczepiasz. Jest szybko i łatwo. Mniej potrzeba pasa, żeby zamontować bazę, potem już jej nie odpinasz. My kupiliśmy graco z autobazą, też jest dość obszerny. www.oo.is/OO/VORUR/BILSTOLAR/Staerri%20myndir/Graco-AutobabyBase.htm Oczywiscie fotelik da się także podpiąć tradycyjnie, bez bazy. Na pewno wystarczy pasa w Nissanie almera 2003. Odpowiedz Link Zgłoś
majan2 Re: fotelik Deltim Grillo 10.03.06, 12:09 Jets ok, jest spory, tylko fakt, ze strasznie z tymi pasami jest zamieszanie. Odpowiedz Link Zgłoś
nunu Re: fotelik Deltim Grillo 12.03.06, 11:37 Moj synek zdecydowanie nie jest zadowolony z fotelika. Zawsze sie bardzo wierci (dopoki nie usnie), widac ze nie jest mu wygodnie (ma teraz 5.5m-ca). Odpowiedz Link Zgłoś