Dodaj do ulubionych

Mikrus ALu sprint

31.03.06, 07:34
Cześć. Chyba już wybrałam wózek i chciałabym się zapytać jak ten wózek się ogólnie sprawuje. Martwi mnie podwójny hamulec, który musi trafić w odpow. trybik, czy nie jest to męczące.
Jak się sprawuje gondola a jak spacerówka. Czy sa jakieś problemy ze skrętna osią?

Dzięki
Obserwuj wątek
    • sykol Re: Mikrus ALu sprint 31.03.06, 21:56
      czesc,tez wybrałam ten wózek i juz prawie go kupiłam,tylko weszlam na fora i o to w skrócie co sie dowiedziałam,::ze mikrusy są awaryjne (często peka z przyczyn nieznanych rama),ze piszczą koła i trzeba je oliwic,jednej dziewczynie odpadła na ilicy buda bo sie śrubki wykręciły,ze jest ciężki i bardzo trudno sie prowadzi mimo skrętnych kół,ktore w tym wózku bardziej przeszkadzają niz pomagają,itp
      dzis nawet byłam w sklepie i pan powiedziła ze nie zamawiają bo słabo mikrusy schodzą,a poza tym na allegro jestw iele mikrusow uzywanych i częst sprzedający piszą ze spacerówek w ogole nie uzywali!!,cos w tym jest
      dlatego sie zniechęcilam i postanowilam kupic lekki wózek wielofunkcyjny tani,a jak dziecko bedzi miało rok to kupie porządną spcerówke
      daj znac co postanowisz
      pozdrawiam
      • kasienka1978 Re: Mikrus ALu sprint 05.04.06, 07:52
        Hmm ja weszłam na forum noweodek.pl i tam ani jednej negatywnej wypowiedzi... póki sama nie sprawdzisz pewnie sie nie przekonasz.
        Pocieszam się tylko tym, że nie ma wózka idealnego i dla mnie i dla innych. Na razie chyba nie zmienie zdania :)
        • sylwia051 Re: Mikrus ALu sprint 05.04.06, 10:06
          Ja też jestem zainteresowana zakupem tego wózka, pytałam o niego na 2 forach i
          żadnej odpowiedzi, a interesuje mnie przede wszystkim jak sprawuje się ta
          skrętna tylna oś.
          Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka