Dodaj do ulubionych

Tutek Max Plus

14.07.06, 08:45
Chciałam się dowiedzieć, czy ktoś ma doświadczenie z tym wózkiem. Jak się
spisuje.
Obserwuj wątek
    • jusi82 Re: Tutek Max Plus 10.08.06, 11:44
      firma TUTEK produkuje rzeczy ładne, cieszace oko ale ich funkcjonalność jest
      beznadzieja.
      kupiłam wóżek w maju 2005 (szczerze nie wiem jaki model, ale z tych
      najnowszych), mój synek eksploatował go tylko przez pierwsze ok. 6 miesiecy, a
      później stał w domu.
      jego stan jest okropny, (piszczy i skrzypi pomimo smarowania,tak,że jak mój
      synek w nim uśnie to nie moge go przewięźć do sąśiedniego pookoju bo sie budzi,
      składa go tylko mój mąż i tata nikt więcej nie ma tyle siły)nawet nie wystawiam
      go na allegro bo za 50 zł to bez sensu sprzedawać a i znajomym sie wstydzę
      oddać.
      dodam jeszcze,że 2 razy był naprawiany w ciągu pól roku (oczywiście w ramach
      gwarancji - mówią że są wózki zastępcze tylko nie mówią że pare a awarii maja
      tyle że mi sie nie udało uzyskać zastepczego i 2 razy po 1 miesiąc byłam bez
      wózka, tzn. byłam zmuszona do kupienia innego), on wszystkie najważniejsze
      rzeczy ma z plastiku, który pęka.
      chciałabym dodać tak troche nie na temat, ale jest to bulwersujące jakiej
      jakości są ich rzeczy, że kupiłam też fotelik samochodowy TUTEK i jak niosłam w
      nim dziecko to rączka sie złożyła i dziecko mało nie upadło (złapał mój mąż w
      ostatnie chwili)
      moja wypowiedź nie miała na celu oczerniać firmy, tylko poradzić takim jak ja
      młodym nieznającym się matkom nie wybieranie wyrobów tej firmy jeżeli zależy im
      na zakupie rzeczy porządnych na lata.
      • civic2 Re: Tutek Max Plus 31.08.06, 11:21
        jusi82 napisała:

> firma TUTEK produkuje rzeczy ładne, cieszace oko ale ich funkcjonalność jest
        > beznadzieja.
        > kupiłam wóżek w maju 2005 (szczerze nie wiem jaki model, ale z tych
        > najnowszych), mój synek eksploatował go tylko przez pierwsze ok. 6 miesiecy,
        a
        > później stał w domu.
        > jego stan jest okropny, (piszczy i skrzypi pomimo smarowania,tak,że jak mój
        > synek w nim uśnie to nie moge go przewięźć do sąśiedniego pookoju bo sie
        budzi,
        >
        > składa go tylko mój mąż i tata nikt więcej nie ma tyle siły)nawet nie
        wystawiam
        >
        > go na allegro bo za 50 zł to bez sensu sprzedawać a i znajomym sie wstydzę
        > oddać.
        > dodam jeszcze,że 2 razy był naprawiany w ciągu pól roku (oczywiście w ramach
        > gwarancji - mówią że są wózki zastępcze tylko nie mówią że pare a awarii maja
        > tyle że mi sie nie udało uzyskać zastepczego i 2 razy po 1 miesiąc byłam bez
        > wózka, tzn. byłam zmuszona do kupienia innego), on wszystkie najważniejsze
        > rzeczy ma z plastiku, który pęka.
        > chciałabym dodać tak troche nie na temat, ale jest to bulwersujące jakiej
        > jakości są ich rzeczy, że kupiłam też fotelik samochodowy TUTEK i jak niosłam
        w
        >
        > nim dziecko to rączka sie złożyła i dziecko mało nie upadło (złapał mój mąż w
        > ostatnie chwili)
        > moja wypowiedź nie miała na celu oczerniać firmy, tylko poradzić takim jak ja
        > młodym nieznającym się matkom nie wybieranie wyrobów tej firmy jeżeli zależy
        im
        >
        > na zakupie rzeczy porządnych na lata.

witam serdecznie na początku zacznijmy od wózka niektóre mamy wybierają
        wózek bo im sie podoba a nie patrzą na to gdzie tym wózkiem będą jeżdzic
        wiadomo wózek 3 funkcyjny na pompowanych kołach jest jak czołg i idzie po
        wszystkim liczmy sie z tym że niestety musi być ciężki nasza firma postawiła
        sobie za zadanie zrobić wózek jak najmniej awaryjny i staramy sie do tego
        celu dążyć ale istnieje opcja kupna wózka importowanego made in china i
        oczywiscie jest lekki i poręczny na pierwszy miesiąć a potem jeżeli coś padnie
        a wszczególnosci podwozie szukamy przyczyny ale jej nie znajdziemy bo te
        wózki nie są robione na polskie drogi i na polskie dziury wiec nie ma co
        oczekiwać od nich cudu teraz sprawa reklamacji klijent ma po około 7/14 dni
        posiadać wózek z powrotem i nie ma opcji 30 dni jeśli ktoś sądzi inaczej prosze
        o tel do mnie i ja sie tym zajmę 512 348 508 sprawa dotycząca foteli pani
        która niosła dziecko w foteliku nie twierdze że tak było napewno ale jest
        tylko jedna możliwość nie zatrzasnęła pani rączki na zaczepie i to było
        przyczyną obrotu fotela jesli fotel nawet po zapięciu mechanizmu nadal sie
        obraca prosze o wymiane fotela i jeszcze jedna sprawa nie wieżcie w to że
        skorupy tych foteli produkowane są w polsce to wszystko jest import a nasza
        firma robi obszycia i niestety na to reklamacji nie stwierdzono przepraszam że
        tak sie rozpisałem jeżeli któraś z mam bedzie miała problem z wózkiem firmy
        tutek prosze o kotakt pod wyżej podany nr tel życze wszystkiego najlepszego z
        powarzaniem konrad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka