mooh 23.08.06, 11:34 Posiadaczy bardzo proszę o opinie o tym wózku. Co w nim Wam odpowiada, jakie ma wady? Czy ponownie kupilibyście właśnie ten wózek? Jeśli nie, to dlaczego? A jeśli tak, to również dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muress Re: Kto ma Peg Perego AT4? 24.08.06, 09:27 ja mam wprawdzie od kilku dni, ale juz jakies obserwacje porobiłam. Jest to nasz kolejny wózek i chyba ostatni z zakupów wózkowych. Wózek póki co oceniam bardzo wysoko - wady się jeszcze nie ujawniły (no jedna - ma tak szeroki rozstaw kół, ze nie mogłam wjechać do ulubionego lokalnego sklepiku ;- ) :D). Amortyzacja fajna, możliwość regulacji to bajerek, ale być moze przydatny - poki co jezdzę po wertepach i z tego względu ten wózek kupiłam, więc używam tylko opcji "soft". W każdym razie jedzie jak czołg po wertepach, żaden wybój mu niestraszny, a przy tym jest dobrze wyważony i lekki w prowadzeniu - prowadzę ten wózek z zawartością ;-) (moje przeszło 13 kg dziecko + jakieś drobiazgi w koszu) jedną ręką - dosłownie!. Skrętna oś pomaga w manewrach tam, gdzie to potrzebne (na wybojach oczywiście należy ją blokować, ale blokowanie jest śmiesznie łatwe). Jak wszystkie wózki pp (używam już 5 wózka tej firmy) składa się leciutko, łatwo się obsługuje całe jego wyposażenie, nie trzeba się naszarpać (odpinianie rączki, przypinanie folii przeciwdeszczowej) itp. Minusem może być jego waga: 14 kg - ale ponieważ nie muszę go nosić, a prowadzi się naprawdę lekko, mimo dużego obciązenia moim dzieckiem - nie narzekam. Zdecydowałam się na ten wózek zamiast atlantico, którego używałam kilka miesięcy w sumie (teraz go będę sprzedawać) - bo atlantico jest za delikatny i za mało amortyzowany na nasze wertepy, mimo, ze fajnie się nim jezdzi, bo leciutki, zwrotny i wygodny dla dziecka. No i jeszcze sprzedałam w międzyczasie bebecara stylo, który po prostu zrobił się dla nas zbyt cięzki, a poza tym ma wysoko spacerówkę, a mnie (z przyczyn zdrowotnych) wygodniej jest, jak mały sam wsiada do wózka (w pp siedzisko jest na tyle nisko, a i jest podnózek odpowiedni, tak, ze starsze dziecko moze samo wsiąść). Nie wiem, jak ten wózek oceniać w kontekście używania z gondolą - nie używałam, wybrałam go dla starszego dziecka. W sumie amortyzację ma niezłą, ale ja dla niemowlaka w gondoli zawsze lubiłam naprawdę miekkie wózki, bo tylko one się sprawdzały na naszych wertepach. Dla mnie to był chyba optymalny wybór. Zastanawiałam się jeszcze tylko nad teutonią (ale wagowo i cenowo jest jeszcze wyżej) i nad icoo - tutaj albo waga była zbyt duża, albo kółka za małe (pico 4 - genialny na pierwszy rzut oka, świetnie amortyzowany, ale ma takie nadkola, które - jak snieg w nie się napcha - mogą blokować jazdę). Nie rozwazałam wózków polskich - one fajnie na pierwszy rzut oka wyglądają, ale nie wiem, jak się spisują w praktyce, a poza tym, jak się kilku przyjrzałam bliżej, to jednak widziałam niedopracowania w porównaniu z pp. No i podobały mi się niedostępne w Polsce hartan VIP i mamastroller (czy jakoś tak, dziewczyny o nim niedawno pisały), ostatnio też mi wpadł w oko x-lander xt chyba czy xa (czterokołowy, sylwetka podobna do bugaboo), ale tu jednak AT4 chyba lepiej wypada (chociaż x-lander cenowo jest korzystniejszy). Ja w każdym razie jestem zadowolona z AT4 i na nim zakończę jazdę wózkiem (acha - na wyjazdy, do sklepu itp mam pp3, który kocham za łatwość składania, lekkość, obszerny kosz pod wózkiem i parę innych cech). Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia19755 Re: Kto ma Peg Perego AT4? 30.08.06, 22:46 Muress, piszesz ze chcesz sprzedac Atlantico, ja wlasnie stoje przed wyborem Jane Nomad lub Atlantico, jesli jestes z Warszawy lub okolic chetnie podjadem po Atlantico, moze sie dogadamy ? :) Tel. 0603 924 962 Odpowiedz Link Zgłoś
piastka Re: Kto ma Peg Perego AT4? 24.08.06, 14:19 Mam ten wózek od kilku miesięcy - kupiłam go jako drugi po wielofunkcyjnym dla 1,5 rocznej córci, która wciąż odbywa drzemki na dworze. Był to prawie jedyny model, który spełniał moje oczekiwania: szerokie siedzisko, w miarę nisko zawieszone, tak aby małe dziecko same mogło wejść, skrętne duże koła (jeżdżę po wertepach), wysoka jakość i wykonania (np. tapicerka znacznie lepsza -wg mnie - niż w Teutonii), i stylistyki. Cena nie była zawrotna - w promocji 1399,- wersja bez śpiworka w "calineczce" bodajże (zakup internetowy). Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Dziękuję i proszę o więcej :)))) 24.08.06, 15:05 Dzięki za dotychczasowe opinie. W moim przypadku, podobnie jak u Piastki, miałby to być wózek kolejny po wielofunkcyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: Dziękuję i proszę o więcej :)))) 26.08.06, 22:37 ja tez mam i uzytkuje juz pare miesiecy, nadal jestem bardzo zadowolona, a moje opinie na jego temat mozna znalezc w wyszukiwarce. Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: Dziękuję i proszę o więcej :)))) 26.08.06, 22:42 acha dodam jeszcze ze mala wozek uwielbia, rozklada sie w nim na wszystkie strony i naparwde dlugo w nim wytzymuje bo dla dziecka ten wozek jest komfortowy. Na wyjazdy i krotkie spacery mam chicco ct 0,5 i widze ze tego wozka mala nie lubi, marudzi w nim, nie ma mowy o spaniu itd. A w at4, jest zawsze zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: Dziękuję i proszę o więcej :)))) 27.08.06, 08:19 Również mam ten wózeczek i już nie raz rozpisywałam sie o jego zaletach.. Teraz dodadam jakie w nim znalazłam wady: - nie ma jak przyczepić do niego standardową parasolkę przeciwsłoneczną (nietypowy kształt rurek) - nie ma jak wczepić popularnych zabawek wózkowych (takie zabawki na gumce) ani pałąka do wozkow tiny love - wyglada jak traktor Czepiam się?? Być może ale wedlug mnie wiecej wad ten wozek naprawde nie posiada! Dla mnie był to pierwszy wóżek... uzywaliśmy go od początku , z tym że przez pierwsze 4 miesiace z gondola navetta Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Do Majatusi 27.08.06, 11:23 Wymienione przez Ciebie wady nie brzmią poważnie :) Skoro używasz AT4 już dość długo, to napisz, proszę, czy pojedyncze koła po takim czasie użytkowanie nie mają tendencji do odchylania się na zewnątrz, jakby wózek na nich zbyt mocno "osiadał". To jest coś, czego w tego typu konstrukcji zawieszenia obawia się mój mąż. Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: Do Majatusi 28.08.06, 01:00 Nic nie osiada... a po tym co mój mąz robi z tym wózkiem mółby ;) Mój meżulek uzywa ten wozek jako transportowiec zakupów z samochodu do domu. Ładuje na niego wielką furę wód, soków i wszytkie inne zakupy jak wrqcamy z marketu z BIG zakupów na 2-3 tygodnie. Wózek tak naładowany owszem siada na swoich resorach... ale tylko chwilowo. Wozek jest na prawde slidny. Ja tez go ulgowo nie traktuję... jeżdzę po strasznych werdepach i wszystko ok. Hmm... wlasnie sobie przypomniałam że zdarzyała nam sie jedna awarja... po jezdzeniu wozkiem po głebokim piachu zapiaszczyły sie nam hamulce i trudno je było właczyć... nie da się do nich dostać (nie ma jak rozkrecić) i jakiś tydzien musiałam czekać aż piasek sie z hamulców wykruszy. Tak wiec jazde po głebokim piachu bym odradzała...nic innego chyba tego wozka nie jest w stanie uszkodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Ponownie do Majatusi 28.08.06, 10:17 Jestem coraz bardziej przekonana :) Czy mogę mieć do Ciebie prośbę? Podałbyś mi kilka wymiarów? W sklepach internetowych wprawdzie są dane techniczne, ale często istniją spore rozbieżności między nimi a danymi katalogowymi i nie wiem w końcu na czym polegać. Interesują mnie wymiary siedziska oraz wymiary po złożeniu (ze względu na bagażnik oczywiście). Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: Do Majatusi 31.08.06, 10:00 u mnie z ym hamulcem jest to samo. od paru dni nie moge lewego wlaczyc ani noga ani reka nawet silujac sie z nim. Tylko prawy chodzi ale tez ciezko Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: do muress, piastka kaliaa czy majatusia ;)))) 31.08.06, 18:16 byłam dzisiaj w kilku sklepach z wózkami bo mam ochotę na ten wozeczek, ale nigdzie go u mnie nie ma :((( Pozostaje mi tylko sklep internetowy.A że zdjęcia wszędzie te same to za wiele nie widać.Mam wieeeelką prośbe do tych z was które go mają o zdjęcia waszego wózeczka -typu real foto.Chodzi mi zwłaszcza o to gdy budka jest przełozona do przodu i zbliżenie na tapicerkę, napiszcie jaka jest -śliska czy raczej a'la bawelna, czy łatwo ja zdjąć.Oraz zdjęcie - jak wygląda ta regulacja kółek przy kierownicy.Będę bardzo wdzieczna gdyby komuś chciało się podesłac parę zdjęć na maila gazetowego czyli patatajowa@ gazeta.pl. zgóry dziękuję, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: do muress, piastka kaliaa czy majatusia ;)))) 31.08.06, 21:39 Dołączam się do prośby i ponawiam jeszcze jedną, o wymiary siedziska oraz całego wózka po złożeniu. Niby w katalogu są i w sklepach internetowych też, ale dane są rozbieżne :( Odpowiedz Link Zgłoś
muress Re: do muress, piastka kaliaa czy majatusia ;)))) 01.09.06, 09:27 postaram się w weekend zrobić wreszcie te zdjęcia i zmierzyć wózek, to Wam wyślę (i jeszcze jednej osobie, która prosiła). Co do tapicerki - ja mam czerwony (rubino) ona nie nie jest bawełniana ani sliska, ale jest przyjemna w dotyku, ma strukturę trochę jakby siateczki. Szczerze mówiąc tej śliskiej wersji nie polecam (mam ją w pp3), trzeba często prac, żeby utrzymać ja w dobrym stanie, wydaje mi się, że do tej tapicerki mniej brud lgnie. Z tego względu miałam do wyboru tylko wersję niebieską i czerwoną, czerwona mi się bardziej podobała, no i więcej rzeczy nam do niej bedzie pasować. Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: do muress, piastka kaliaa czy majatusia ;)))) 02.09.06, 18:20 Na robienie zdjęć to ja sie nie piszę Ale wymiary mogę podać: Wymiary siedziska długość (z podnóżkiem) 41 cm długość bez podnóżka 25 szerokość siedziska 36 cm wysokość pleców 48 cm odległość od pleców do pałąka 28-34 (regulowana) wymiary po złożeniu: szerokość (od koła do koła) 64 cm wysokość (przy złożonej rączce) 98 cm głebokość 40 cm Mam kolor toffee.... polecam. Bardzo przyjemny, mało sie brudzi A jak sie już podbrudzi to mało to widać. No i zdecydowanie spośród 3 kolorów AT4 na 2006/07 ta tapicerka sprawie wrażenie najbardziej trwałej, jest grubsza od pozostałych. Odradzam kolor niebieski (zwłaszcza tym co go nie widzieli na żywo, w katalogu wygłąda ładnie a w rzecywistości - jak dla mnie koszmar, straszna "żarówa" i dziwna struktura materiału) Odpowiedz Link Zgłoś
muress Re: do muress, piastka kaliaa czy majatusia ;)))) 04.09.06, 06:41 niestety, z powodu niezapowiedzianych wizyt rodzinnych, weekend mialam jeszcze bardziej pracowity niz zwykle. Zdjecia zrobie i wysle jutro, przepraszam~! Odpowiedz Link Zgłoś
luna_tika Re: Kto ma Peg Perego AT4? 04.09.06, 10:48 Powiedzcie proszę czy polecałybyście ten wózek dla półrocznego dziecka? Moja córka jeździ w gondoli Navetta, już niedługo z niej wyrośnie i chciałabym kupić jej nowy wózek. Ale nie wiem czy lepiej AT4 (a ostatnio widziałam nawet trójkołowca Peg Perego GT3!, bombowy), czy może jednak inną spacerówkę z przekładanym siedziskiem, żeby widzieć dziecko i żeby dziecko mnie widziało. Będę wdzięczna za wszelkie rady. Pozdrawiam Luna Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia do luna-tiki 05.09.06, 03:01 Wszysko zalezy co oczekujesz od spacerówki. Jeśli chcesz małą lekka sapcerówkę - to AT4 jest kiepskim wyborem. Jesłi dobra sapcerówkę na każdy teren i na snieżna zimę - bardzo dobry wybór. My navettę pozegnaliśmy w 4 miesiacu i od 4 mały jeździ juz w spacerówce. W tym wózku prowadzący wozek może widzieć swoje dziecko - jest duże okienko, kóre jak sie odkryje to doskonale widać malucha. Poniewaz my wciaz jeżdzimy tylko na leżąco wiec i mój syn nauczył się i jak chce sobie na mnie popatrzec to patrzy się do góry i przez to okienko mnie widzi.. wiec tak źle nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
luna_tika Re: majatusia :) 07.09.06, 15:38 Dzięki! Szukam spacerówki na dużych porządnych kołach, bo mam PP Pliko i to mi wystarczy na zakupy i gdzieś na równe powierzchnie :) Poza tym mam jeszcze gondolę, którą mogłabym przypiąć do tego AT4 dopóki córeczka z niej nie wyrośnie. Tak więc chyba się skuszę albo na AT4 albo może na GT3, bo też mi się bardzo podoba. Jeszcze raz dzięki za odpowiedź Luna Odpowiedz Link Zgłoś
muress zdjecia wreszcie dzisiaj zrobilam,w nocy porozsyla 06.09.06, 21:34 m i donosze, ze: tez mam klopoty z hamulcem (piasek) - to jest ewidentna wada w tym wozku, nie powinno tak byc, ze byle piasek uniemozliwia korzystanie z hamulca :( skrzypi mi (a raczej guma piszczy) w lewym kole (przednim). Wkurza mnie to, nie wiem o co chodzi. Material- ja mialam nienajlepsze doswiadczenia z tym sliskim (strasznie sie brudzil, ten jakos lepiej sie trzyma), wybralam wiec ten czerwony (niebieski jest zarowiasty ale kwestia gustu), obydwa (sliski i nie) sa ewidentnie sztuczne, na sliskim moje dziecko w lecie jednak nie meczylo sie (no ale juz duze bylo), mam nadzieje, ze na tym tez nie bedzie, w razie czego polecam patent z nakladaniem frotowego pokrowca na najwieksze foteliki maxi cosi. Na atlantico wchodzil, wiec na at4 pewnie tez wejdzie. Poza tym nadal fajnie sie jezdzi - leciutko jak piorko, a wszedzie skubany wjedzie. I kosz ma fajny, i ta kieszonka na butelkę i na drobiazgi przy raczce, i podstawki na butelke dla dziecka z obu stron..No fajny jest, tylko ten hamulec :-/ na zdjeciach bedzie widac material, stopien skretnosci kol i budke - mozna ja rozlozyc do samego pałąka - wiec dziecko moze byc cale niemal zakryte od wiatru. Odpowiedz Link Zgłoś
muress Wysłałam, sprawdzcie poczte :-) 07.09.06, 09:17 Pozdrawiam i zycze dobrych wyborów wozkowych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Wysłałam, sprawdzcie poczte :-) 07.09.06, 12:27 Wielkie dzięki! Rzeczywiście, wózek jest obszerny i wygląda na bardzo wygodny. Nie wiesz, czy tapicerka w kolorze Toffi ma też taką fakturę jak ta czerwona? Na zdjęciach katalogowych wygląda trochę "ortalionowo". Odpowiedz Link Zgłoś
muress nie, wlasnie kolor toffi to taka sliska tapicerka 07.09.06, 14:06 o innej fakturze. Tez mialam ochote na ten kolor, ale po doswiadczeniach z pp3 zrezygnowalam. PP3 mam w kolorze black sable (zamiast czesci "toffi" jest szara) i ta wlasnie szara mi sie dosc szybko brudzi. Nie wiem, moze ktoras z mam ma tofi i sie wypowie? Majatusia chyba pisala, ze jest ok? Material to nie jest ortalion ale rzeczywiscie cos z nim ma wspolnego (przynajmniej w wyglądzie) Odpowiedz Link Zgłoś
luna_tika Re: Zdjęcia 07.09.06, 15:42 Muress czy ja też mogłabym prosić o zdjęcia? Zawsze to lepiej oberzeć u kogoś kto naprawdę używa tego wózka niż te katalogowe, na których niewiele widać. Jeśli możesz, proszę na pocztę gazetową: luna_tika@gazeta.pl Pozdrawiam Luna Odpowiedz Link Zgłoś
magdaijulia Re: Zdjęcia 10.09.06, 22:01 Gdzie się podziało forum e dziecko od kuchni ??? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: juz mam, wózeczek jest świetny :)) 08.09.06, 10:17 dzisiaj rano odebrałam na poczcie, zamawiałam przez internet i bryka jest suuuper. Służę zdjęciami i szczegółami.pozdrawiam patatajowa Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: juz mam, wózeczek jest świetny :)) 08.09.06, 10:26 W jakim masz kolorze? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: juz mam, wózeczek jest świetny :)) 10.09.06, 14:42 najpopularniejszy chyba TOFFEE. Jestem juz po piewszych spacerach wiec cos moge już o nim powiedzieć. Świetna sprawa to regulacja skrętności kółek pokrętłem z boku , nie schylasz się , nie brudzisz butów czy rąk.Super torebka na rączce -wpakowałam klucze, telefon, portfel, zapasową pieluchę, chusteczki i pól kilo sliwek ;)))))Fajne szelki- nie są przyszyte na stale do oparcia, jak dziecko jest małe i tylko lezy można odpiąc i nie uwierają. Latwo przekładana budka- mozna właściwie przerobić dzięki temu wózek tak że dziecko jedzie przodem do ciebie(wersja dla maluszków leżących).Właściwie póki co nie mam się czego czepić, nic mnie na razie w nim nie denerwuje- i oby tak zostało ;))))) Dla mnie ważne tez było że po złożeniu "zatrzaskuje" się w jedną całośc i sam stoi. Macie pytania o szczególy - chętnie odpowiem, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ememik do patatajowa - przekładana budka? 26.09.06, 10:30 patatajowa napisała: > Latwo przekładana budka- > mozna właściwie przerobić dzięki temu wózek tak że dziecko jedzie przodem do > ciebie(wersja dla maluszków leżących).Macie > pytania o szczególy - chętnie odpowiem, pozdrawiam Jesli można zapytać - to o tę "łatwo przekładaną budkę" - nigdzie nie znalazłam informacji żeby PP AT4 miał taką funkcję. Nie ukrywam że wózek baaardzo mi sie podoba, ale właśnie odpada ze względu na brak możliwości wożenia dziecka przodem do mnie. Możesz wyjaśnić o czym pisałaś? Bedę bardzo wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: do patatajowa - przekładana budka? 27.09.06, 10:22 budka ma po bokach dwa przyciski , po ich naciśnięciu zdejmuje sie ją i można ją przelożyc.Wtedy można przerobić wózek na taki gdzie widzisz dziecko przed sobą. Oczywiście nie jest to wersja doskonała bo oparcie nie rozkłada się idealnie na płasko(jakieś 170 stopni).Ale po włożeniu materacyka do wózka lub usztywnianego nosidła(graco ma takie lekko podwyższane pod głową) lub tak jak to robię ja-poduszka gąbkowa tzw. klin i kocyk - jest ok.Zrobiłam w końcu zdjęcia wózka-kilka szczegolów w tym taka wersja z budka z przodu ale mam problem z wysyłaniem poczty i nie moge na razie wysłać tym osobom które o to prosiły. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: do patatajowa - przekładana budka? 27.09.06, 10:42 witam, wysłałam Ci zdjecia wozka, pozostałym chetnym wysle wieczorem, daj znac czy doszły bo moze byc problem, ja niestety chwilowo moge odpisac tylko na forum, nie moge wysłac poczty z zadnego konta, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: juz mam, wózeczek jest świetny :)) 27.09.06, 12:58 patatajowa napisała: > Właściwie póki co nie mam się czego > czepić, nic mnie na razie w nim nie denerwuje- i oby tak zostało ;))))) teraz po kilku tygodniach juz wiem czego się czepić ;))skrzypienia!!!! Po jednym z pierwszych spacerów wrócilam z kołami oblepionymi gliniastym błotem,splukałam je w ogródku wodą z węża a potem popsikałam profilaktycznie wd-40.No i mąż na mnie nakrzyczał że wypłukałam cały smar z kólek.A teraz skrzypi jeszcze gorzej bo wd-40 przyciaga piasek który lepi sie do lożysk i hamulców.Także trzeba wymyc dokładnie koła, nasmarować zwyklym smarem(punktowo) i unikać wd-40. Odpowiedz Link Zgłoś
ememik patatajowa - dziękuję! 27.09.06, 15:23 Dzięki wielkie za wyjaśnienia i za zdjęcia! Bardzo mi pomogłaś! Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
luna_tika ememik! 28.09.06, 12:05 Mam wielką prośbę, skoro patatajowa pomysłowa kobita (gratuluję patentu :) ) nie może przesłać zdjęć, może podesłałabyś mi je od siebie? Na gazetową pocztę: luna_tika@gazeta.pl . Zamówiłam wózek nie AT4, ale jednak GT3 (trójkołowy) i ciekawa jestem czy uda się pomysł racjonalizatorski koleżanki wprowadzić i w tym modelu :) Pozdrawiam Luna Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: luna_tika 28.09.06, 21:13 hej, to nie mój patent :))), w instrukcji mozna obejrzeć ten sposób.a zdjecia Ci podesłałam.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
e-gosiek Re: luna_tika 12.10.06, 10:15 Tez stoje przed wyborem wózka , czy moge prosic o przesłanie zdjęć na maila - gosia2k@o2.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: do luna_tika -gT3 12.10.06, 17:00 masz juz wozek?jak pierwsze wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
hubcio14 Re: juz mam, wózeczek jest świetny :)) 08.09.06, 12:07 Czy ja też moge prosić o zdjęcia i twoje pierwsze wrażenia? Pozdrawiam Dorota z Hubim. Odpowiedz Link Zgłoś
muress Re: juz mam, wózeczek jest świetny :)) 08.09.06, 19:36 Hubcio. a Ty nie dostałaś ode mnie zdjęć? Do Ciebie też wysyłałam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hubcio14 Re: juz mam, wózeczek jest świetny :)) 08.09.06, 20:23 Niestety nic nie doszło. :( Może wyślij na drugi dorota.magda@wp.pl Pozdrawiamy Dorota z Hubim. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Wysłałam, sprawdzcie poczte :-) dziękuję 08.09.06, 10:12 Dziękuję , zdjęcia dotarły Odpowiedz Link Zgłoś
luna_tika Re: Luna - tika, Hubcio - wysłałam 09.09.06, 15:23 Dostałam, dziękuję jeszcze raz :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: Kto ma Peg Perego AT4? 13.09.06, 22:34 czy ja też mogę poprosić o zdjęcia wózeczka??? Mój mail: inkaa5@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
e-gosiek Re: Kto ma Peg Perego AT4? 12.10.06, 10:16 równiez bardzo prosze o przesłanie zdjęc wózeczka na maila gosia2k@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
asiek252 Re: Kto ma Peg Perego AT4? 12.10.06, 11:32 Także dołączam się do prośby o zdjęcia wózeczka asiek25o@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Kto ma Peg Perego AT4? 12.10.06, 16:58 wysłałam, poszło z konta mojego męża bo z gazetowego był problem, pozdrawiam patatajowa Odpowiedz Link Zgłoś
asiek252 Niestety nie doszły:((( 12.10.06, 22:06 Może coś z moja pocztą nie tak, czy mogę poprosić Cię o przesłanie na inny adres:joanna.olszak@onet.eu, z góry dziękuję i pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
nina1976 Re: skrzypi!!!! 23.01.07, 17:28 Mam ten wózek od niedawna. Jestem z niego bardzo zadowolona ale... No właśnie- skrzypi mi guma w jednym kole. Doprowadza mnie to do szału. Czy wasze at 4 też tak skrzypią? Ewentualnie jak sobie z tym poradziłyście?Proszę o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś