blaszka30 29.08.06, 21:33 Witam, czy ktos uzywal z Was tego wozka? Jest to wozek dla dzieci rok po roku, ale ja chcialabym go wykorzystac przy roznicy wieku 2 lata. Widzialam go tylko w internecie i troche boje sie kupowac w ciemno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jowitak1 Re: double jogg firmy red castle 30.08.06, 15:01 Samego wózka nie użytkowałam ,ale miałam dwa wózki tej firmy i mogę powiedzieć o nich same dobre rzeczy.Gondolki są fajne i przytulne ,wszystko w wózeczkach jest na maxa dopracowane.Poza tym jest bogate wyposażenie często w cenie wózka.A gdzie chcesz go kupić?Polecam też fotelik Red Castla.To b.dobra firma - wogóle nie doceniana w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
blaszka30 Re: double jogg firmy red castle 04.09.06, 09:32 Dzieki za informacje. Myslalam o kupnie na bobomarket, ale bylby to moj pierwszy zakup w tym sklepie, wiec sama rozumiesz, ze troche sie wacham. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
jowitak1 Re: double jogg firmy red castle 04.09.06, 10:24 Hej szczerze powiedziawszy więłabym ten www.bobomarket.pl/x_C_I__P_27519240-27510001.html to obrotowe koło jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
zulam3 Re: double jogg firmy red castle 19.10.06, 10:00 Blaszka30 kupiłas ten wózek, jeśli tak to jakie wrażenia? Jestem na etapie poszukiwań wózka dla dwójki dzieci :) Jeśli nie ten to na jaki się zdecydowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś