rena78 06.09.06, 10:11 mam pytanko do użytkowników tego modelu jeśli możecie poradzić się waszymi poiniami będę wdzięczna:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dronka Re: abc design rodeo? 10.09.06, 10:36 rena78 napisała: > mam pytanko do użytkowników tego modelu jeśli możecie poradzić się waszymi > poiniami będę wdzięczna:) Kupilam ten wozek niecaly miesiac temu (samą spacerówkę). Nie wiem w zasadzie dla jakiego dziecka szukasz wózka, czy dla noworodka czy juz wiekszego? Napisz czego oczekujesz to odpowiem czy to znajdziesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
rena78 Re: abc design rodeo? 10.09.06, 13:05 chodzi mi o taki gondola+spacerówka mam pytanko jak z wagą tego wózka i wymiary(mam mały bagażnik) ponaddto wady i zalety twoim zdaniem:) no i czy dostałaś pokrowiec na nogi,moskieterr,folię przeciwdeszczową? Odpowiedz Link Zgłoś
dronka Re: abc design rodeo? 13.09.06, 11:59 rena78 napisała: > chodzi mi o taki gondola+spacerówka mam pytanko jak z wagą tego wózka i > wymiary(mam mały bagażnik) ponaddto wady i zalety twoim zdaniem:) no i czy > dostałaś pokrowiec na nogi,moskieterr,folię przeciwdeszczową? Pokrowca, moskitiery, folii brak, troche to minus, przyznaje. Mam samą spacerowkę, waga 10 kg, po zlozeniu nie za duzy (ale wymiary sa chyba na stronie producenta). Minusem jest mała budka w spacerowce. Plus to fajny kosz na zakupy, odpinany pałąk, siedzisko. Ale strasznie trzęsie na wybojach :/. Aha, nie mieści się do małych wind, bo jego szerokość z kołami to ok. 69 cm. Chciałam go przez to sprzedać, ale jeszcze się waham. Odpowiedz Link Zgłoś