sarna73 08.01.07, 09:48 czy oprocz tego ze kiepsko sie prowadzi przy przelozonej rączce ma wady? musze miec wozek z przekladaną rączką, uparłam się, a na teutonie i inne droższe mnie nie stać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boonia Re: baby dreams lucky 08.01.07, 10:10 koleżanka miała -beznadziejna tandeta,lata w każdą stronę,po 4 mies dała do reklamacji i pozbyła się go z ulgą.Jedyna zaleta to że jest lekki Odpowiedz Link Zgłoś
hanzik77 Re: baby dreams lucky 08.01.07, 19:38 Są też tańsze:)) pewnie nie tak rewelacyjne jak Teutonia ale niezłe. Ja mam ABC DESIGN Tech Rider. Mam go 7 miesięcy i na razie jestem zadowolona - mój synek też:) Jak dla mnie to prowadzi się nieźle z rączką przed buzią dzidzi ale to też kwestia przyzwyczajenia. Z rączką za główką dziecka dla mnie prowadzi się bardzo dobrze, lekko podbija na chodnik. Dużą zaletą jest spory kosz na zakupy. Nie ma regulacji wysokości rączki - dla wysokiej osoby będzie niewygodny ( ja mam 165cm i jest ok). Radzę obejrzeć w realu przed decyzją i najlepiej "przymierzyć" malucha do wózka:). Też się uparłam na funkcję przekładania rączki:) i na razie nie żałuję decyzji. Ale niestety coś za coś - do lekkich nie należy - prawie 12 kg. Życzę udanego zakupu a tu link do pojazdu mojego synka - tylko kolor mam granatowo - niebieski sklep.dladzieci.net/sklep/katalog/product_info.php/products_id/568?osCsid=6ecc9855c1996ac01f19a4009dcd9873 Odpowiedz Link Zgłoś